VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPJ9174A
Producent Hewlett Packard
Part nummer J9174A
Omschrijving ProCurve Manager Plus V3 Software with 50 DEVICE
  ProCurve Manager Plus v3 entry level software with 50-Dev license plus one agent license
EAN/UPC883585986743
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP ProCurve Management
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP PCM+ v3 Software with 50 Device License
Overview
HP ProCurve Manager Plus is een Microsoft Windows-gebaseerd netwerkbeheerplatform dat mapping, configuratie en bewaking biedt. HP ProCurve Manager Plus 3.0 biedt beveiliging en uitbreidingsmogelijkheden voor kleine en grote netwerken met externe locaties. Netwerkbrede beheercontrole stelt gebruikers in staat om veilig netwerkbeheertoegang toe te voegen, aan te passen en te beperken. Met HP ProCurve beveiliging en draadloze oplossingen en uitgebreide ondersteuning van oplossingen van derden biedt HP ProCurve Manager Plus 3.0 een geïntegreerde beheeroplossing. Met uitgebreide remote agent ondersteuning kan de software veel remote locaties beheren met verschil van de communicatie en het passeren van firewalls. Klanten krijgen een superieur rendement op beheer, veiligheid, keuze en flexibiliteit.

Features
Beheer

• Functie-gebaseerde profielinstellingen: HP ProCurve Manager Plus stelt netwerkbeheerders in staat om nieuwe profielen te creëren en te bepalen welk type informatie voor deze functies beschikbaar is, om meer controle te krijgen over de netwerktoegang; Profielen kunnen op globaal of regionaal niveau worden ingesteld om fijnmazige rechten te verlenen in het netwerk en een veilige netwerktoegang op alle supportniveaus.


Trafficbewaking

• Diepgaande trafficanalyse: Een geïntegreerde trafficbewakingsinterface toont gedetailleerde informatie over het verkeer in het gehele netwerk en biedt van minuut tot minuut overzichten van het volume en de inhoud van het verkeer op gespecificeerde punten in het ProCurve netwerk; Met verbeterde trafficanalyseprotocollen zoals XRMON en sFlow kunnen gebruikers inkomend en uitgaand verkeer per apparaat bewaken (tot 10.000 gepolde poorten per agent) om netwerkbeheerders te helpen netwerkresources te optimaliseren.


Integratie

• Integratie van HP Network Node Manager en Windows: Installatie: optionele integratie met HP Network Node Manager (NNM) is beschikbaar; Automatische detectie gecoördineerd met Network Node Manager: Na integratie met NNM gebruikt HP ProCurve Manager Plus 3.0 NNM's detectiedatabase om extra ProCurve apparaatgegevens op te halen; Topologiemapping: Bij integratie met NNM levert HP ProCurve Manager Plus de ProCurve apparaatpictogrammen voor de topologiekaart van NNM om identificatie van ProCurve apparaten te vergemakkelijken.


Beleidsbeheer

• Maken en toepassen van beleid: HP ProCurve Manager Plus 3.0 maakt het mogelijk beleid te creëren, meldingen in te stellen en netwerk- of apparatuurbeleid in te voeren. Netwerkbedreigingen, bandbreedte- of linkproblemen kunnen worden beperkt met proactief beleid, met meldingen en acties.


Aanvullende informatie

• Voorvalmeldingen en analyse: HP ProCurve Manager Plus 3.0 heeft functies voor voorvaltoegang en filtering waarmee gebruikers netwerkvoorvallen kunnen bekijken, bevestigen en sorteren; Een overzicht toont het apparaat en HP ProCurve Manager Plus applicatievoorvallen en deelt deze in op ernst, om knelpunten en problemen in het netwerk gemakkelijker op te sporen.


Productarchitectuur

• Agent-gebaseerde architectuur: Door de gebruiker gedefinieerde domeinen: HP ProCurve Plus 3.0 staat door de gebruiker gedefinieerde beheerdomeinen toe voor een groot aantal activiteiten; Beveiliging: Agents passeren firewalls om lokale netwerkinformatie door te sturen naar de server; Met één server en tot tien agents wordt het beheer sneller, veiliger en meer compatibel met versleutelde beheercommunicaties; Schaalbaarheid: Kosten-efficiënte schaalbaarheid laat gebruikers betalen voor beheer als zij dat nodig hebben.


Beveiliging

• Agentbeveiliging met SSL: Implementatie van agents in remote omgevingen stelt de agent in staat om veilig firewalls te passeren via een Secure Sockets Layer (SSL) verbinding met de HP ProCurve Manager server; Nadat het systeem aangesloten is, gebruiken trafficbewaking en voorvalmelding de SSL-tunnel om veilig via het internet naar het IP-bestemmingsadres van de HP ProCurve Manager Plus 3.0 server en agent te gaan.
Warranty Garantie: 90 days
Minimale systeemeisen Aanbevolen RAM 2048 MB
Aanbevolen harde schijf ruimte 120 GB
Minimum RAM 2 GB
Minimale schijfruimte 60 GB
Architectuur 64-bit computing Y
Technische details Mac-compatibiliteit N
Andere features Minimale processor 3.0 GHz
 
Gerelateerde producten
2401 Netwerk chassis - Chassis
HPJ8770A - EOL* ProCurve Switch 4204vl empty 4-slot Chassis, incl Power Supply
HPJ8770AABB - EOL* ProCurve Switch 4200vl Chassis 4204vl
HPJ8773A - EOL* ProCurve Switch 4208vl empty 8-slot Chassis, incl Power Supply
HPJ8773AABB - EOL* ProCurve Switch 4200 vl Chassis 4208vl
2224 Communicatie - Switch
HPJ8772B - EOL* ProCurve Switch 4202vl-72
HPJ8775B - EOL* ProCurve Switch 4208vl-96
HPJ8775BABB ProCurve Switch 4208VL-96
HPJ9030AABB ProCurve Switch 4208vl-72GS Bundel (68*10/100/1000 UTP. 4*SFP.
HPJ9064AABB - EOL* ProCurve Switch 4204vl-48GS Bundel (44*10/100/1000 UTP. 4*SFP.
icenties & -uitbreidingen
HPJ9291A - EOL* Mobility Manager V3 Software W/ 50 DEV. LIC.
9600 Software - Management, beveiliging
HPJ9438A - EOL* Identity Driven Manager V3 W/ 500 US License
HPJ9440A - EOL* Identity Driven Manager V3 ADD. 1000 US LICENCE
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net