VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPK3R65AA
Producent Hewlett Packard
Part nummer K3R65AA
Omschrijving 9.5mm Slim BDXL Blu-Ray Writer
  Drive
EAN/UPC0888793664797
Prijs excl BTW180,00 EUR
Prijs incl BTW217,80 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
HP Blu-Ray Drives
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP 9.5mm Slim BDXL Blu-Ray Writer Drive
Overview
Voeg Blu-ray functionaliteit toe aan uw HP Z workstation met een HP 9,5-mm laag-model BDXL Blu-ray-writer.

Features
Ondersteunt meerdere platformen

• Maak back-ups en kopieën en breng bestanden over met een writer die Blu-ray-dvd's schrijft die in de meeste spelers en Blu-ray- of dvd-rom-drives kunnen worden afgespeeld. U kunt cd-rw, dvd+rw en dvd-rw, dvd-ram, bd-r en bd-re discs tot 500 keer beschrijven, wissen en opnieuw beschrijven.1


Veel opslagruimte

• U kunt tot 128 GB data opslaan op een vierlaags disc en 100 GB data op een drielaags disc of tot 9 uur high-definition (HD) video of 23 uur standard-definition (SD) video opnemen op een 50-GB disc.


Handige SATA-interface

• Kies voor hogere overdrachtssnelheden, goede systeemventilatie, hogere bandbreedte en meer ruimte voor snelheidsverbetering in de toekomst.


Ondersteund door HP

• Bescherm uw investering met garantie die ondersteund wordt door dezelfde bekroonde HP service en support als uw workstation.2


1 Met Blu-ray kunnen problemen optreden met bepaalde schijven, digitale verbindingen, compatibiliteit en/of prestaties, die niet het gevolg zijn van een defect in het product. Er is geen garantie dat Blu-ray op alle systemen foutloos wordt afgespeeld. Voor het afspelen van sommige Blu-ray titels kunnen een digitale DVI- of HDMI-aansluiting en HDCP-ondersteuning voor het scherm nodig zijn. HD-dvd films kunnen niet op dit workstation worden afgespeeld. Kopieer geen door auteursrecht beschermd materiaal.

2 Eén jaar of de resterende garantie van het HP workstation waarin de writer is geïnstalleerd.

Warranty Garantie: Uw optiegarantie bedraagt 1 jaar (HP optie garantieperiode) vervanging van onderdelen op alle opties van het merk HP of Compaq (HP opties). Als uw HP optie is geïnstalleerd in een HP hardwareproduct, kan HP de garantieservice verlenen gedurende de garantieperiode van de HP optie of de resterende garantieperiode van het HP hardwareproduct waarin de HP optie is geïnstalleerd, welke periode langer is, maar niet langer dan 3 jaar na de datum waarop de HP optie is aangeschaft.
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net