VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPQ5488A
Producent Hewlett Packard
Part nummer Q5488A
Omschrijving Premium Plus Photo & Proof Gloss Paper 286g/m2 24i 610mm x 15,2
m - Roll
  HP Premium Plus Photo & Proof Gloss Paper 286g/m2 - 24" / 610mm x 15,2 m - Roll
EAN/UPC0829160015224
Garantie 0 (mnd)
Gewicht 3,30 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP Papier voor groot formaat Printers (rollen)
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP Premium Plus glanzend fotopapier, 286 gr/m², 610 mm x 15,2 m
HP Premium Plus glanzend fotopapier is een glanzend papiertype voor foto's en proefdrukken dat schitterende prints produceert die ongeveer 82 jaar[1] lichtbestendig zijn – met de consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.

HP Premium Plus glanzend fotopapier heeft een consistente glanzende toplaag voor foto'''''''s en proefdrukken van professionele kwaliteit.

HP Premium Plus glanzend fotopapier produceert accurate kleurenproeven en foto'''''''s met een geweldig kleurbereik dat afbeeldingen een echte fotokwaliteit geeft.

HP Premium Plus glanzend fotopapier is een dik, stevig materiaal met een professionele uitstraling, de uitzonderlijke lichtbestendigheid, consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.
Warranty Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Kenmerken Bewaartijd vóór gebruik 1 jaar
Dichtheid 93 procent
Media gewicht 286 g/m²
Type finish Gloss
Kleur van het product White
Eisen aan de omgeving Bedrijfstemperatuur, bereik 59 - 95 °F
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Gewicht en omvang Core diameter 50.8 mm
Overige specificaties Helderheid printermedia 87
Witheid 99%
Core formaat 2 "
Droogrtijd printermedia 5 min.
Land van herkomst United States
 
Gerelateerde producten
4128 Printers - Inkjet groot formaat
HPC7791B411 - EOL* DesignJet 120NR 64MB 2400x1200dpi A1+
HPCH539AB19SPEC - EOL* DesignJet T770 112CM 44IN USB 2GB 2400X1200DPI (Doosschade)
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net