VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerLG49UF680V
Producent LG Electronics
Part nummer 49UF680V
Omschrijving 49UF680V/49'
  49UF680V/49" LED ULTRA HD TV
EAN/UPC8806087347234
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 

Product specificaties ***
Omschrijving 124.46 cm (49") Ultra HD (3840x2160), Smart TV webOS, HDMI, USB, WiFi
ULTRA HDTV
Superscherp beeld
- Future-proof

LG presenteert met trots haar spectaculaire 4k resolutie ULTRA HD televisie. Het Ultra HD scherm bevat vier maal zoveel pixels dan een Full HD televisie en zelfs 8 maal zoveel dan HD televisies. Toch kan een uitzending er op veel 4K televisies minder scherp uitzien dan verwacht. Oorzaak: de lage beeldresolutie van de uitzending zelf. LG heeft hier de oplossing voor. Met de LG 4K Upscaler worden de details van uitzendingen, films en sportwedstrijden verbeterd tot bijna 4K-kwaliteit, waardoor het beeld op fascinerende wijze wordt geperfectioneerd.

Door het hoogwaardige, slanke ontwerp en een resolutie van wereldklasse is de Ultra HD TV van LG een verrijking voor elk interieur.

webOS Smart TV
Eenvoudige bediening
Met WebOS wordt tv-kijken weer gemakkelijk. Je kunt heel eenvoudig schakelen tussen content, programma's, externe apparaten en apps, zoals Netflix en Programma gemist. Geniet eindelijk van Smart TV zoals het bedoeld is.

De installatie van de Smart TV met webOS is een zeer eenvoudig. Vanaf het allereerste begin helpt de mascotte van WebOS, Bean Bird, je op eenvoudige en leuke wijze met het instellingsproces door je begrijpelijke instructies te geven.

Voor de spelliefhebbers zijn er unieke game apps beschikbaar zoals Skylanders Battlegrounds, The Amazing Spiderman en The Dark Knight. Met LG webOS Smart TV hoef je je geen moment te vervelen."

Magic Remote
Handige afstandsbediening
De Magic Remote biedt geavanceerde bedieningsmogelijkheden. Richt simpelweg de afstandsbediening op de tv en er verschijnt een cursor in beeld. Met het wieltje op de Magic Remote kun je gemakkelijk door het beeld scrollen. Internetzoekopdrachten kun je zelfs via spraak
invoeren. De afstandsbediening is ook te gebruiken voor andere elektronische apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een set-top box of home cinema systeem.

Bedieningsmogelijkheden:
- Wijzen & klikken
- Scrollen
- Spraakherkenning
- Universal Control

Ultra HD TV

De ultieme 4K TV
LG legt de lat hoger dan ooit met deze nieuwe norm voor high definition. 4K ULTRA HD biedt beeld met een resolutie van 4 keer Full HD. 8,3 miljoen pixels zorgen voor een perfect en onvoorstelbaar levendig beeld en een kleurimpressie die heel dicht bij die van het oorspronkelijke beeld ligt. Door de perfect weergegeven beelden vergeet je dat je televisie kijkt en heb je het gevoel dat je er zelf bij bent. Laat je door de UF680V Ultra HD TV meenemen naar plaatsen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

LG 4K Upscaler
Toch kan een uitzending er op veel 4K televisies minder scherp uitzien dan verwacht. Oorzaak: de lage beeldresolutie van de uitzending zelf. LG heeft hier de oplossing voor. Met de LG 4K Upscaler worden de details van uitzendingen, films en sportwedstrijden verbeterd tot bijna 4K-kwaliteit, waardoor het beeld op fascinerende wijze wordt geperfectioneerd.

Door het hoogwaardige ontwerp en een resolutie van wereldklasse is de UF680V Ultra HD TV van LG een verrijking voor elk interieur.

Smart TV eindelijk smart bekeken
Met WebOS wordt tv-kijken op de LG UF680V weer gemakkelijk. Je kunt heel eenvoudig schakelen tussen content, programma's, externe apparaten en apps, zoals Netflix en programma gemist. Ook kan je WebOS instellen naar persoonlijke voorkeur. Geniet eindelijk van Smart TV zoals het bedoeld is.

Een Smart TV is pas echt smart als de bediening ervan eenvoudig is. Met de Magic Remote van LG bedien je jouw LG Smart TV op de eenvoudigst mogelijke manier. Je hoeft alleen maar te wijzen en klikken. Met intuïtieve bewegingen en gebaren sleep, klik en selecteer je jouw voorkeuren zonder gedoe met verschillende knoppen en pijltoetsen.
Beeldscherm Beeldscherm vorm Flat screen
Resolutie 3840 x 2160 Pixels
3D N
HD type 4K Ultra HD
Beeldschermdiagonaal 49 "
TV-tuner Formaat digitaal signaal DVB-C,DVB-CI+,DVB-S2,DVB-T2
Smart TV Inclusief besturingssysteem Web OS
Smart TV Y
Netwerk Miracast Y
Ethernet LAN Y
Wi-Fi Y
Design Kleur van het product Black
Prestatie Teletext Y
Poorten & interfaces Intel® Wireless Display (Intel® WiDi) Y
Common interface Plus (CI+) Y
Aantal SCART-poorten 1
Digitale audio, optische uitgang 1
PC audio ingang Y
Componentingang video (YPbPr/YCbCr) 1
Aantal USB 2.0-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
DVI-poort N
PC-ingang (D-Sub) N
Aantal HDMI-poorten 2
Energie AC invoer frequentie 50 - 60 Hz
AC invoer voltage 100 - 240 V
Stroomverbruik (in standby) 0.3 W
Certificaten DLNA-gecertificeerd Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net