VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerLXM16M1604
Producent Lexmark
Part nummer 16M1604
Omschrijving X658DME MFP 1200DPI 53PPM 256MB PRNT CPY SCN FX
  Maak kennis met het slimme alternatief voor een kopieerapparaat! Decompleet uitgeruste Lexmark X658dme laser MFP biedt de voordelenvan een afdelingscopier, maar heeft de compacte afmetingen engunstige prijs van een A4-printer. U beschikt over alles wat unodig heeft om uw drukke dag door te komen, waaronder hogesnelheden, slimme workflowmogelijkheden, hypermoderne beveiligingen flexibele papierverwerkingsfunctionaliteit.

  • Twee 550 vel papierlades standaard
  • 100 vel multipurpose lader
  • Uitgerust met een 4-bin mailbox (elk 100 vel) en standaarduitvoerlade voor max. 950 vel uitvoercapaciteit

    Voor meer specificaties zie brochure.
Informatie
Taal IN
EAN/UPC734646095587
Gewicht 111,35 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
LEXMARK Multifunctionele Laser printers
 


Product specificaties ***
Omschrijving Lexmark X658dme laser MFP
De Lexmark X658dme A4 laser MFP is compact, gunstig geprijsd en klaar voor gebruik, en vormt een slim alternatief voor kopieerapparaten. Deze MFP biedt hoge snelheden tot 53 pagina's per minuut, geavanceerde workflowmogelijkheden, geavanceerde beveiligingsfuncties, flexibele papierverwerkingsfunctionaliteit en is daarmee opgewassen tegen de drukste werkdag. Met de 4-bin mailbox kunt u u elk vak aan een andere gebruiker of een bepaalde functie toewijzen. De Lexmark X658dme wordt compleet gemonteerd geleverd en is klaar voor gebruik - binnen een paar minuten kunt u al aan de slag.
Maak kennis met het slimme alternatief voor kopieerapparaten! De compleet uitgeruste Lexmark X658dme MFP biedt de voordelen van een afdelingscopier, maar hebben de compacte afmetingen en gunstige prijs van een A4-printer. U beschikt over alles wat u nodig heeft om uw drukke dag door te komen, waaronder hoge uitvoersnelheden, intelligente workflowmogelijkheden, hypermoderne beveiliging en flexibele papierverwerkingsfunctionaliteit.
Ervaar de kracht van documenten! Of u nu een groot aantal kopieën wilt maken, een grote presentatie moet scannen en verzenden, of snel een omvangrijke afdruktaak wilt verwerken, u beschikt over de krachtige prestaties en functionaliteit die u nodig heeft om de klus te klaren.
Hoge snelheden: 53 afdrukken, kopieën of scans per minuut
Geavanceerde papierverwerkingsfuncties, zoals een 4-bin mailbox
Geoptimaliseerde workflowmogelijkheden met flexibele scanbestemmingen en -indelingen
Geavanceerde faxfunctionaliteit met tijdbesparende snelkoppelingen
80 GB vaste schijf voor extra functionaliteit
Ongekend veelzijdig Deze robuuste MFP's bieden krachtige prestaties en laten weinig te wensen over. U profiteert van tal van veelzijdige functies waarmee u uw kantoorproductiviteit kunt verhogen.
Volledig aan te passen touchscreen met inuïtieve pictogrammen
Via Lexmark Embedded Solutions kan de workflowefficiency van uw multifunctional worden geoptimaliseerd en/of uitgebreid
Via MijnMFP kunnen gebruikers hun favoriete functies en snelkoppelingen aan het touchscreen toevoegen
Speciaal model met ingebouwde kaartlezer voor meer veiligheid en gebruiksgemak leverbaar
Geavanceerde beveiliging Met de geavanceerde beveiliging van de MFP's kunt u uw kostbare gegevens beschermen tegen onbevoegden. Daarnaast beschikken deze multifunctionals over instelbare toegangsniveaus voor gebruikers, waarmee u functies moeiteloos kunt in- of uitschakelen.
Netwerkbeveiliging op basis van IPSec, SNMPv3 en 802.1x
Beveiligde gegevenscodering en schijfopschoning
Toonaangevende toegangsbeveiliging, ook via LDAP
Pro-actieve opsporing en identificatie van beveiligingsrisico's
Zwart afdrukken, groen denken Met de efficiënte Lexmark X658dme kunt u moeiteloos papier en energie besparen, en het verbruik van cartridges beperken. Daarnaast kunt u met deze MFP kantoorruimte vrijmaken voor andere doeleinden, maar ook minder informatie afdrukken, kopiëren en als harcopy verspreiden.
Lager energieverbruik door de Eco-modus
Dubbelzijdig afdrukken met de geïntegreerde duplex-unit
Printcartridges voor 36.000 pagina's beperken de hoeveelheid afval en drukken de kosten per pagina
Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma maakt een snelle, kosteloze en eenvoudige recycling mogelijk
Minder is wel degelijk meer! Alles wat u van een hoogwaardig kopieerapparaat mag verwachten, vindt u hier: van het robuuste ontwerp tot de hoge afdruksnelheden. Maar de Lexmark X658dme MFP kan veel meer dan een gewoon kopieerapparaat.
Anders dan met een grote A3-copier kunt u met een efficiënte A4-MFP kostbare kantoorruimte besparen, de totale afdrukkosten verlagen, de productiviteit verhogen en tijdbesparende documenttechnologie dichter bij de gebruikers brengen.
Bovendien is de Lexmark X658dme ongelooflijk eenvoudig in te stellen. U kunt deze MFP letterlijk naar binnen rijden. Binnen een paar minuten beschikt u over de geavanceerde kopieer- en scanfunctionaliteit die uw manier van werken drastisch zal veranderen.
De productiviteits-checklist Heeft uw printer al deze functies, dan is het zeker een Lexmark!
Hoogwaardige finisher Kies voor de X658dme met de 4-bin mailbox, waarmee u elk vak aan een andere gebruiker of een bepaalde functie kunt toewijzen.
Veelzijdig kopieertalent Doe uw voordeel met de vele geavanceerde, productiviteitsverhogende kopieerfuncties, zoals 'Priority Copy', waarmee u lange afdruktaken tijdelijk kunt onderbreken; 'Card Copy', waarmee u beide zijden van een identificatiekaart op één zijde van een vel papier kunt kopiëren; 'Sample Copy', waarmee u het eerste exemplaar kunt controleren voordat u de overige exemplaren afdrukt, en 'Remote Copy', waarmee u kleurendocumenten kunt scannen op uw de zwart-wit Lexmark X658dme MFP en deze kunt ophalen bij een Lexmark kleurenlaserprinter of kleurenlaser MFP.
Intuïtief kleuren touchscreen Het grote kleuren touchscreen biedt snel en gemakkelijk toegang tot diverse toepassingen en workflowfuncties. U kunt het touchscreen eenvoudig aan uw zakelijke eisen aanpassen door die pictogrammen en koppelingen toe te voegen die u het meest gebruikt. U kunt zelfs de schermachtergrond vervangen door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.
Efficiënt dataverkeer Wanneer u per e-mail een groot bestand verzendt vanaf de Lexmark X658dme, leidt dit niet tot netwerkopstoppingen. Dat komt doordat uw netwerkverkeer met behulp van 'traffic-shaping' in goede banen wordt geleid en aan uitgaande gegevensstromen een kleinere bandbreedte wordt toegewezen. Dit is met name handig in drukke netwerken en webservers op een externe host.
Scanvoorbeelden Voordat u een belangrijk bestand scant en per e-mail verzendt, kunt u kijken hoe het er op papier uitziet. Beter in kleur of toch liever in zwart-wit? Is de afdrukstand juist? Weet u zeker dat u de juiste kant van de pagina heeft gescand? Daarnaast is het vaak verstandig even de bestandsgrootte van het gescande document te controleren voordat u het opslaat of doorstuurt. Op de Lexmark X658dme kunt u een scanvoorbeeld weergeven, zodat u meteen ziet hoe groot het bestand is. Op die manier kunt u tijd besparen en fouten uitsluiten.
Persoonlijke gebruikersinstellingen Met de MijnMFP-functie van Lexmark kunnen gebruikers hun persoonlijke instellingen - zoals hun lokale adresboek, faxnummers, kopieerinstellingen en zelfs hun eigen touchscreen-configuratie - opslaan op een geheugenstick en deze op verschillende MFP’s gebruiken. Dat komt de efficiëntie ten goede. Door de geheugenstick in de MFP te schuiven kunnen gebruikers deze transformeren tot hun eigen persoonlijke apparaat.
Eenvoudige installatie en beheer De Lexmark X658dme wordt compleet gemonteerd geleverd en is klaar voor gebruik - binnen een paar minuten kunt u al aan de slag. Als u meerdere Lexmark apparaten wilt installeren, biedt de Lexmark Universal Driver uitkomst. Wanneer de printers eenmaal gebruiksklaar zijn, kunt u deze moeiteloos beheren met onze gratis software voor beheer op afstand, Lexmark MarkVision Professional.
Lexmark Embedded Solutions Een hogere productiviteit dankzij de MFP’s van Lexmark die zijn voorbereid voor de Lexmark Embedded Solutions. U kunt ze eenvoudig aanpassen aan uw unieke afdrukbehoeften. Neem contact op met uw Lexmark vertegenwoordiger voor informatie over hoe u de toonaangevende branchespecifieke oplossingen van Lexmark kunt integreren. Door simpelweg op een pictogram te klikken kunt u uw gedrukte documenten omzetten in een digitale workflow, waardoor u minder afdrukt, tijd en kosten bespaart en de milieu-effecten van afdrukken vermindert.
Kostenbesparende en milieuvriendelijke functies Energy Star gecertificeerd
Dubbelzijdig afdrukken, “print-and-hold” functionaliteit, multi-up afdrukken en afdrukken op gerecycled papier om het papierverbruik te verminderen
Lager energieverbruik door de Eco-modus en lager geluidsniveau dankzij de Stille-modus
Minder afval dankzij printcartridges met extra hoog rendement en het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma
De garantie van Lexmark Lexmark levert deze multifunctionals met 1 jaar on-site service garantie, met een responsetijd op de volgende werkdag. Neem contact op met uw Lexmark vertegenwoordiger of ga naar de website voor informatie over de beschikbare garantieverlengingsopties. Optimaliseer de prestaties van uw MFP en bescherm uw investering door originele Lexmark supplies, diensten en onderdelen te gebruiken.
Printkwaliteit Printkwaliteit (zwart, standaard) 1200 DPI
Alles-in-één-functies copy, fax, scan
Duplex functies print
Maximale resolutie 1200 x 1200 DPI
Digital sender N
Gebruiksindicatie (max.) 275.000 pagina's per maand
Faxen Mono
Scannen Colour
Kopiëren Mono
Printen N
Printsnelheid Afdrukbereik 4.2 mm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal) 9.5 s
Printsnelheid dubbelzijdig (Zwart, normale kwaliteit, A4/US Letter) 36, 37 ppm
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) 53 ppm
Kopiëren Linkermarge kopie 4.2 mm
Rechtermarge kopie 4.2 mm
Bovenmarge kopie 4.2 mm
Ondermarge kopie 4.2 mm
Kopieersnelheid (US letter, zwart) 55 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen 25 - 400 procent
Tijd voor eerste kopie (zwart, normaal) 7.5 s
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4) 53 cpm
Scannen Scan snelheid enkelzijdig (A4/Letter, Zwart): tot 55 ppm
Faxen Modemsnelheid 33.6 Kbit/s
Invoercapaciteit Maximum invoercapaciteit voor enveloppen 85
Capaciteit automatische documentinvoer 75 vel
Multifunctionele lade capaciteit 100 vel
Maximaal aantal papierlades 5
Maximum invoercapaciteit 2300 vel
Standaard invoercapaciteit 1200 vel
Uitvoercapaciteit Maximale uitvoercapaciteit 950 vel
Standaard uitvoercapaciteit 950 vel
Papier Afmetingen enveloppen 7 3/4, 9, 10
JIS B-series maten (B0...B9) B5
Non-ISO print papierafmetingen executive, folio, legal, letter, statement
Typen printmedia Card stock, Envelopes, Labels, Plain paper, Transparencies
Maximale printafmetingen Legal (216 x 356 mm)
ISO A-series afmetingen (A0...A9) A4, A5
Netwerk Ethernet LAN-verbinding Y
Opslagmedia Geheugenupgrade Y GB
Maximaal intern geheugen 1280 MB
Intern geheugen 256 MB
Processor Processor-kloksnelheid 600 MHz
Energie Stroomverbruik (PowerSave) 30 W
Stroomverbruik (in standby) 105 W
Geluidsproductie Geluidsniveau, buiten gebruik 28 dB
Geluidsniveau tijdens afdrukken (duplex) 55 dB
Geluidsniveau tijdens scannen 55 dB
Geluidsniveau tijdens afdrukken 55 dB
Geluidsniveau tijdens kopiëren 55 dB
Geluidsniveau, Quiet-modus 50 dB
Gewicht en omvang Gewicht pakket 101800 g
Gewicht 72.8 g
Verpakking Aantal per pallet 1 stuks
Afmetingen pallet (B x D x H) 1010 x 840 x 1445 mm
Gewicht pallet 101.8 kg
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 16 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 8 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik 60 - 90 °F
Certificaten Certificering Energy Star, Blue Angel (RAL-UZ-122), CE Class A, CB IEC 60950-1, IEC 60825-1, IEC 61000-3-2, IEC 61000-3-3, EN 55022 Class A, EN 55024, CISPR 22 Class A, IEC 60320, GS (TÜV), EN 60825-1, ACMA A-tick mark Class A, AS/NZS 60950-1, EK Mark, KCC MIC Mark, CCC Class A, UL AR, CS, TÜV Rh, CNC, ANATEL, SUBTEL, MTC, MOC, TK, TEC, SIRIM, ICASA, R&TTE ETSI ES 203 021,-2,-3
Energy Star-certificaat Y
Minimale systeemeisen Mac-compatibiliteit Y
Andere features Afmetingen verpakking (BxDxH) 1010 x 840 x 1445 mm
Kleurenfuncties all-in-one scan, n
Afmetingen (BxDxH) 548 x 596 x 1114 mm
Technische details Gewicht met verpakking 224 lbs
Gewicht pallet 224 lbs
Gemiddeld stroomverbruik tijdens Kopiëren 875 W
Gemiddeld stroomverbruik tijdens printen 800 W
Gemiddeld stroomverbruik tijdens Scannen 165 W
Beeld schalings-/vergrotingsbereik 25 - 400
Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) 10.14 kWh/week
Maximum intern geheugen 1.28 GB
Compatibele besturingssystemen IBM iSeries of IBM AS/400 systemen met TCP/IP met OS/400 V3R1 of hoger gebruik makend van OS/400 Host Print Transform
Vrijwel elk platform met TCP/IP ondersteuning
Sun Solaris SPARC 8, 9, 10
Sun Solaris x86 10
HP-UX 11.11, 11.23, 11.31
IBM AIX 5.2, 5.3, 6.1
Linpus Linux Desktop 9.2, 9.3
Red Hat Enterprise Linux WS 3.0, 4.0, 5.0
SUSE Linux Enterprise Server 8.0, 9.0, 10, 11
SUSE Linux Enterprise Desktop 10
openSUSE 10.2, 10.3, 11.0, 11.1
Linspire Linux 6.0
Debian GNU/Linux 4.0
Red Flag Linux Desktop 5.0, 6.0
Ubuntu 7.10
Ubuntu 8.04 LTS
SUSE Linux Enterprise Desktop 11
Debian GNU/Linux 5.0
Ubuntu 8.10, 9.04
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows XP
Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Windows XP x64
Microsoft Windows Server 2003 met Terminal Services
Microsoft Windows 2000 Server met Terminal Services
Microsoft Windows Server 2003 x64
Microsoft Windows Server 2003 x64 met Terminal Services
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows Vista x64
Microsoft Windows Server 2008
Microsoft Windows Server 2008 x64
Microsoft Windows Server 2008 met Terminal Services
Microsoft Windows Server 2008 x64 met Terminal Services
Microsoft Windows 7
Apple Mac OS X
Apple Mac OS 9.2
Finishing opties N
Ondersteunde gewicht(en) media 60 - 176 g/m²
Formaat product wanneer open 548 x 787 x 1114 mm
Scanresolutie 600 DPI
Standaard aantal invoerladen 3
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net