VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMCAMIM14DMB1RAA
Producent McAfee
Part nummer MIM14DMB1RAA
Omschrijving Internet Security for Mac - 1 User nl-NL
  Internet Security for Mac - 1 User NL
Informatie
EAN/UPC731944648569
Gewicht 0,05 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Internet Security f/ Mac 2014, 1U, NL
Het is bekend dat Mac-computers geen pc-virussen krijgen, maar daarom zijn ze niet minder kwetsbaar voor de bedreigingen en gevaren van internet. Phishingwebsites kunnen uw persoonlijke informatie stelen en kwaadaardige websites kunnen malware downloaden die u zonder het zelf te weten onder uw vrienden kunt verspreiden. Aangezien er steeds nieuwe geavanceerde internetbedreigingen bijkomen die uw digitale leven kunnen ontwrichten, hebt u aan het Mac-besturingssysteem alleen niet genoeg om uzelf, uw computer, uw identiteit en uw gezin te beschermen.

McAfee® Internet Security for Mac biedt uw Mac-computer automatische beveiliging tegen malware en cyberaanvallen en beschermt uw persoonlijke informatie tegen gegevensstelende programma's en (toekomstige) aanvallen van hackers. Met dit programma kunt u altijd en overal op internet surfen, bestanden downloaden en online winkelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over criminelen of cyberaanvallen. McAfee, de nummer één leverancier van internetbeveiliging, zet zich onophoudelijk in voor de bescherming en ondersteuning van internetgebruikers.

Websitebeoordelingen: analyseert elke website en plaatst gekleurde pictogrammen bij uw browser- en zoekresultaten. Elk zoekresultaat wordt voorzien van een rode, gele of groene beoordeling, zodat u weet of een website veilig is of potentiële beveiligingsrisico's bevat.

Veilig zoeken: de functie voor veilig zoeken blokkeert sites met rode beoordelingen, zodat gebruikers niet op gevaarlijke koppelingen kunnen klikken.

Blokkering van phishingsites: phishingsites worden herkend en geblokkeerd door middel van realtime beveiliging.

Antispyware: bescherming tegen schadelijke programma's die persoonlijke gegevens zoeken, verzamelen en naar cybercriminelen verzenden.

Scannen van e-mail en chatberichten: bestanden die aan Apple Mail- en iChat- berichten zijn toegevoegd, worden gescand en opgeschoond, zodat u met een gerust hart bestanden kunt uitwisselen.

Antimalware: biedt bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, wormen, bots en rootkits.

Bestandsherstel: herstelt en verwijdert infecties uit bestanden zonder de indeling of inhoud te beschadigen.

Firewallbescherming: beperkt de toegang van en naar specifieke toepassingen die via internet of LAN-netwerken communiceren.
Licentie Aantal licenties 1 gebruiker(s)
Licentietype Full
Software uitvoering Box
Minimale systeemeisen Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Ondersteunt Windows N
Minimale processor Intel
Minimale RAM 1024 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 150 MB
Technische details Platform Mac
Land NL
Taalversie DUT
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net