VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSF5PC00010
Producent Microsoft
Part nummer 5PC-00010
Omschrijving UPG Windows 7 Ultimate E U7 WAU F/ WIN 7 Home PREM E
Taal GR
Versie U7
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Windows Anytime Upgrade Windows 7 Ultimate E, DE
Ontwikkeld voor mensen die alles willen.

Windows 7 Ultimate E biedt u alles wat Home Premium en Professional bieden, plus extra beveiligingsfuncties en de flexibiliteit om in meerdere talen te werken. Maak een thuisnetwerk en deel al uw favoriete foto's, video's en muziek. U kunt zelfs gratis televisieprogramma's bekijken, waar en wanneer u maar wilt.

Bevat geen internetbrowser. Wij raden u aan een internetbrowser van Microsoft of anderen te verkrijgen en deze toepassing bij de hand te houden op een cd/dvd of ander apparaat, zodat u deze kunt installeren nadat de installatie van Windows 7 is voltooid.

Dit product bevat zowel een 32-bits- als een 64-bitsversie.

Kenmerken
-Voorkom diefstal of verlies van gegevens: gebruik BitLocker en BitLocker To Go om uw waardevolle bestanden beter te beveiligen, zelfs op verwisselbare stations zoals USB-apparaten.
-Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
-Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam die of het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
-Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
-Externe services met DirectAccess: u hebt via internet naadloze toegang tot bedrijfsbronnen, zonder dat u een VPN-verbinding tot stand hoeft te brengen.
-Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik Thuisgroep om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de thuisgroep.
-Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
-Werken in de door u gekozen taal: schakelen tussen de 35 talen gaat net zo gemakkelijk als afmelden en weer aanmelden.
Licentie Software uitvoering Upgrade
Minimale systeemeisen Minimum RAM 1 GB
Minimale schijfruimte 16 GB
Taal Taalversie DEU
Technische details Mac-compatibiliteit N
Platform PC
Andere features Minimale processor 1GHz
Compatibele besturingssystemen Windows XP/Vista
 
Gerelateerde producten
ssystemen
MSF7GC00011 - EOL* Windows 7 Ultimate E V7
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net