VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSF6LD00002
Producent Microsoft
Part nummer 6LD-00002
Omschrijving Visual Studio Test Pro wMSDN Rtl 2010 English Programs 1
License Not to Latam DVD
Taal EN
EAN/UPC885370039740
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
MICROSOFT Visual Studio
 


Product specificaties ***
Omschrijving VisualStudio Test Professional 2010, DVD, Retail, EN
Microsoft Visual Studio Test Professional 2010 biedt kwaliteitsbewakingsteams een set gespecialiseerde hulpprogramma's voor het vereenvoudigen van de testplanning en het handmatig uitvoeren van tests. Test Professional werkt in combinatie met Visual Studio-software voor ontwikkelaars, zodat ontwikkelaars en testers gedurende de hele ontwikkelcyclus effectief kunnen samenwerken.

Testinspanningen afstemmen op de levenscyclus van toepassingen
Visual Studio Test Professional 2010 werkt in combinatie met Team Foundation Server, een platform waarmee testers, ontwikkelaars en andere teamleden projectdoelen op elkaar afstemmen en volgen. Door deze integratie kunnen testers tijdens het hele ontwikkelproces effectief samenwerken.

Handmatig testen vereenvoudigen
Visual Studio Test Professional 2010 biedt een moderne interface voor handmatige tests waarmee u de teststappen doorloopt en tegelijkertijd belangrijke informatie verzamelt over fouten, zoals diagnostische traces, event-log, action-log, netwerkemulatie en systeeminformatie. Een fout kunt u direct vanuit de testinterface aanmelden.

Fouten gedetailleerd en concreet doorgeven
Met de nieuwe functie IntelliTrace in Visual Studio Test Professional 2010 behoren discussies over niet-reproduceerbare bugs tot het verleden. Testers kunnen fouten gedetailleerd en inclusief systeeminformatie doorgeven, zodat hierop direct actie kan worden uitgevoerd. Op die manier kunnen ontwikkelaars de gemelde fout heel precies reproduceren.

Opnamen van handmatige tests opnieuw gebruiken
Met fast forward voor handmatige tests kunt u teststappen sequentieel opnemen, vervolgens afspelen en de opname pauzeren alsof u de teststappen handmatig uitvoert. U kunt deze opname opnieuw gebruiken bij regressietests van dezelfde testcase.

Het testproces verbeteren
Visual Studio Test Professional 2010 is ontwikkeld voor testers en biedt een duidelijke workflow en heldere begeleiding. U kunt testplannen, testsuites en testcases met nestmogelijkheden maken en tests zo effectief en logisch mogelijk organiseren. Leiders van een testteam kunnen al in de ontwerpfase beginnen met het plannen van tests.
Technische details Media DVD
Licentie Aantal licenties 1 gebruiker(s)
Minimale systeemeisen Compatibele besturingssystemen Windows XP SP3/Vista/7/Server 2003 SP2/Server 2003 R2/Server 2008 SP2/Server 2008 R2
Mac-compatibiliteit N
Minimale systeemeisen 5400 RPM HDD;
DirectX 9;
DVD-ROM.
Platform PC
Minimale processor 1.6 GHz
Minimale RAM 1024 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 3000 MB
Taal Taalversie ENG
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net