VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSF79G03604
Producent Microsoft
Part nummer 79G-03604
Omschrijving Office Home and Student 2013 32-bit/x64 German 1 License
Eurozone Medialess
EAN/UPC885370455847
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
MICROSOFT Office voor Thuisgebruik en Studenten (Home and Student)
 


Product specificaties ***
Omschrijving Office Home and Student 2013, 32-bit/x64, 1 lic, Eurozone, Medialess, DE
Het eerste wat u ziet wanneer u Microsoft Office start, is een opgeruimd nieuw uiterlijk. De functies die u kent en gebruikt, zijn echter niet verdwenen en er zijn zelfs nieuwe functies toegevoegd die u veel tijd zullen besparen. De nieuwe Office-versie werkt ook met smartphones, tablets en in de cloud, zelfs op pc's waarop Office niet is geïnstalleerd. Nu kunt u dus altijd bij uw belangrijke bestanden, waar u ook bent of wat u ook gebruikt.

Aanmelden voor Office waar dit nodig is

- Gebruik uw Microsoft-account om Office te installeren.
- Stream uw Office-programma's naar een andere computer.
- Sla bestanden op naar SkyDrive om gemakkelijker toegang tot ze te hebben en om ze te kunnen delen.
- Sla uw persoonlijke instellingen op ongeacht op welke locatie u zich bevindt.

Office voor het hele gezin

Hebt u er ook genoeg van dat u uw computer met het hele gezin moet delen? Met een abonnement op Office 365 Home Premium kunt u Office installeren op maximaal vijf pc's of Macs. Op die manier kan iedereen in huis een eigen versie van Office gebruiken, met de eigen bestanden en de eigen instellingen.

Updates worden automatisch uitgevoerd, zodat u altijd over de meest recente versie beschikt. U krijgt bovendien 20 GB extra opslagruimte op SkyDrive, zodat u overal over uw bestanden kunt beschikken, of dit nu actielijstjes zijn of presentaties. En u krijgt elke maand 60 Skype-wereldminuten gratis, zodat u met vrienden of familie kunt bellen, ook als deze niet over een Skype-account beschikken.

U hoeft niet eens achter uw eigen computer te zitten om Office te gebruiken. Zo lang als u verbinding hebt met internet, kunt u gebruik maken van Office op aanvraag om tijdelijk volledige versies van Word, Excel, PowerPoint, Access, en Publisher te streamen naar pc's waarop Windows 7 (of een latere versie) wordt uitgevoerd. Op die manier kunt u documenten maken of blijven werken aan documenten die u hebt opgeslagen op SkyDrive.

Bestanden in de cloud opslaan en delen

De cloud is de ideale opslaglocatie. Als u online bent, zijn al uw gegevens toegankelijk. Nu kunt u uw Office-bestanden eenvoudig opslaan op uw eigen SkyDrive of op de site van uw organisatie. Vervolgens hebt u overal en altijd toegang tot uw Word-documenten, Excel-spreadsheets en andere Office-bestanden en kunt u deze delen. U kunt zelfs tegelijkertijd met collega's samenwerken aan hetzelfde bestand.

Gedeelde vergaderingen

Neem deel aan onlinevergaderingen en deel PowerPoint-dia's, Word-documenten, Excel-spreadsheets en OneNote-notities. Deelnemers aan vergaderingen kunnen de bestanden zien, zelfs als ze Office niet hebben geïnstalleerd.

Meer mogelijkheden wanneer u aan de slag gaat

In plaats van dat u een leeg bestand ziet, kunt u nu kiezen uit een recent bestand of een favoriete sjabloon. In OneNote kunt u zich aanmelden en notitieblokken openen die zich op het web of op de computer bevinden.

Verbeterde Opslaan als en Openen

U hoeft niet meer te bladeren en te schuiven in dialoogvensters. De mappen die u het meest gebruikt, worden meteen weergegeven. U kunt ook een locatie vastzetten, zodat deze altijd beschikbaar is.

Gemakkelijker bestanden delen

Nu is er een centrale plaats in uw Office-programma's, Bestand > Delen, waar u alle opties voor het delen van uw bestanden met anderen kunt vinden.
Licentie Aantal licenties 1 gebruiker(s)
Minimale systeemeisen Minimum processor snelheid 1000 MHz
Minimale RAM 1024 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 3000 MB
Technische details Taalversie DEU
Platform PC
Besturingssysteem/software Ondersteunt Windows Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64
Ondersteunt Mac-besturingssysteem N
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net