VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSFC7S00136
Producent Microsoft
Part nummer C7S-00136
Omschrijving Windows Live OneCare 2.0 WinXP/Vista Dutch Subscription Belgium
Netherlands Only CD Retail MSN Retail Boxed
  MS Windows Live OneCare v2/NL CD for Windows XP Vista
Taal NL
EAN/UPC882224494281
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Live OneCare v2, NL, CD
Wat is er nieuw aan Windows Live OneCare?
Het is de bedoeling van deze nieuwe versie van Windows Live OneCare om gebruikers te helpen hun thuisnetwerk beter te beheren. Ons onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste gezinnen nu over gemiddeld 2,5 computers beschikken. Dit betekent dat de gebruikers niet alleen meerdere pc's moeten beveiligen en onderhouden, maar bovendien extra werk hebben aan het beveiligen en aansluiten van apparaten en het beveiligen van netwerken. Om deze last te verlichten, zijn er nieuwe functies aan OneCare toegevoegd waarmee meerdere pc's en een netwerk kunnen worden beheerd en printers kunnen worden gedeeld, om zo in de behoeften van een modern thuisnetwerk te voorzien.

Deze nieuwe versie kan ook beter voldoen aan de behoeften van kleine ondernemingen. Veel kleine ondernemingen moeten wel een aantal pc's beveiligen en onderhouden, maar hebben niet de mogelijkheid voor uitgebreide IT-ondersteuning. Om dit probleem op te lossen, is er centrale back-upfunctie aan OneCare toegevoegd, zodat een lokale back-up maken in een klein zakelijk netwerk nog slechts een eenvoudige stap is en geen tijdrovend probleem.

Hier is een kort overzicht van de nieuwe functies die aan versie 2.0 van OneCare zijn toegevoegd om de pc's en netwerken van gebruikers veilig, betrouwbaar en goed te laten functioneren:

-Beheer van meerdere pc's en het thuisnetwerk: vergemakkelijkt het beheer van omgevingen met meerdere pc's door middel van een enkele navigatiebalk voor het controleren van de veiligheid en het onderhoud van computers in een netwerk. Problemen met de computers in een thuisnetwerk kunnen vaak met één muisklik worden opgelost.
-Ondersteuning voor het delen van printers: vergemakkelijkt het verbinden van printers met lokale netwerken zodat alle gebruikers in de nabijheid dezelfde printer kunnen gebruiken.
-Opstarttijd optimaliseren: versnelt de opstarttijd van de pc door zelden gebruikte toepassingen uit het opstartmenu te verwijderen. Hiermee wordt na verloop van tijd een van de voornaamste ergernissen van pc-gebruikers aangepakt.
-Proactieve oplossingen en aanbevelingen: Windows Live OneCare controleert voortdurend de specifieke configuratie van het systeem van de gebruiker en zorgt proactief voor oplossingen en aanbevelingen die het computergebruik aangenamer maken.
-WiFi-beveiliging: beveiligt een draadloos thuisnetwerk of dat van een kleine onderneming met de nieuwe WiFi-beveiligingsfunctie van OneCare.
-Centrale back-up: stelt gebruikers in staat om back-ups voor alle pc's die onder dezelfde OneCare-licentie vallen centraal te configureren en te controleren, waarbij er op een centrale locatie een back-up voor al deze pc's wordt gemaakt.
-Online fotoback-up: beschermt uw kostbare foto's tegen diefstal en verlies door een back-up te maken op een veilige online locatie in Windows Live (voor gebruikers met een OneCare-licentie beschikbaar tegen bijbetaling in de laatste uitgebrachte versie v.2.0).
Licentie Aantal licenties 3 gebruiker(s)
Software uitvoering Box
Minimale systeemeisen Minimale RAM 256 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 600 MB
Technische details Media CD
Platform PC
Taalversie DUT
Andere features Compatibele besturingssystemen Microsoft Windows XP (Home, Professional, Media Center, Tablet PC) SP2, Windows Vista 32/64-bit (Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate)
Mac-compatibiliteit N
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net