VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSFGFC02020
Producent Microsoft
Part nummer GFC-02020
Omschrijving Windows 7 Home Premium SP1 32-bit Dutch 1pk DSP OEI DVD
  Win Home Prem 7 SP1 32-bit Dutch 1pk DSP OEI DVD
Taal NL
EAN/UPC885370257533
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 0,13 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Windows 7 Home Premium SP1 32bit, DVD, OEM, DUT
De beste entertainmentbelevenis op uw computer
Met Windows 7 Home Premium kunt u eenvoudig een thuisnetwerk maken en uw favoriete foto's, video's en muziek delen. U kunt zelfs tv-programma's kijken, onderbreken en terugspoelen. U kunt met Windows 7 Home Premium genieten van het beste entertainment.

- Tv-programma's opnemen op uw pc: u kunt tv-programma's en andere video-content bekijken, onderbreken, terugspoelen en opnemen met Windows Media Center, waarmee u nu in één televisiegids zowel standaard-televisieprogramma's als digitale HD-televisie kunt beheren. ¹
- Muziekbestanden streamen op elk apparaat met een netwerkverbinding: open Windows Media Player, klik met de rechtermuisknop op wat u wilt horen, selecteer Afspelen en u ziet een lijst met apparaten en pc's waarop u de muziek kunt afspelen.
- Pas uw bureaublad aan uw persoonlijke voorkeuren aan: wijzig gemakkelijk achtergronden, vensterkleuren en geluiden om ze aan te passen aan uw eigen stijl. U kunt uw bureaublad zelfs veranderen in een diavoorstelling van uw favoriete foto's.
- Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
- Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
- Met twee klikken toegang tot recentelijk gebruikte bestanden: klik met de rechtermuisknop op het desbetreffende programmapictogram (bijvoorbeeld Word) op de taakbalk en u ziet de meest recente, vaak gebruikte en geblokkeerde Word-documenten in de lijst.
- Een programma blokkeren op de taakbalk: elk programma met één klik binnen handbereik, en u kunt de pictogrammen op de taakbalk gewoon rangschikken door erop te klikken en ze te slepen.
Minimale systeemeisen Minimum RAM 1 GB
Minimale schijfruimte 16 GB
Taal Taalversie DUT
Architectuur 64-bit computing N
Technische details Media DVD
Andere features Minimale processor 1 GHz
Minimale systeemeisen DirectX 9
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net