VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSFGU500013
Producent Microsoft
Part nummer GU5-00013
Omschrijving Universal Foldable Keyboard
  - Toetsenbord - Bluetooth
Informatie
EAN/UPC885370902532
Gewicht 0,37 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
MICROSOFT Toetsenborden
 


Product specificaties ***
Omschrijving Universal Foldable Keyboard
Universal Foldable Keyboard
De Universal Foldable Keyboard is de perfecte reisgenoot — door zijn ultradunne, lichtgewicht en compacte ontwerp kan je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zodat je gemakkelijk even een document maakt op je tablet of smartphone, ongeacht waar je bent.

Je kan hem tegelijk koppelen met twee apparaten en dit kan vrijwel elk mobiel apparaat zijn - een iPad®, iPhone®, Android® apparaten, Windows tablets en Windows Phone — en vervolgens kan je direct schakelen tussen de twee apparaten door een enkele knop. Aan zetten gaat in twee seconde, klap hem uit en hij gaat aan en hij verbindt. Dan kan je genieten van snel en comfortabel typen op een volledig groot toetsenbord. Type snel een e-mail, een voorstel of een bericht, je bewerkt het snel en kan het makkelijk delen. Ben je klaar, klap je hem dicht en ben je klaar om te gaan.

Kenmerken
Werkt op verschillende apparaten: De Universal Foldable Keyboard is gemaakt om te werken op een iPad, iPhone, Android, Windows tablets en Windows Phone. Je verbindt het toetsenbord met twee compatible apparaten en schakelt gemakkelijk tussen deze twee.

Ultradun en lichtgewicht: Slechts 5mm dik en met het innovatieve, inklapbare design zorgt hij er voor dat hij makkelijk in je tas of broekzak past. Volledige Toetsenbord: Normale grote toetsen wat zorgt voor snel en correct typen.

Makkelijk aan en uit: Open het toetsenbord om hem te verbinden en klap hem dicht om hem uit te schakelen. Bestand tegen morsen: Water afstotende toetsen wat helpt beschermen tegen kleine ongelukjes.

Oplaadbare batterij: De ingebouwde oplaadbare batterij werkt tot 3 maanden gebruik bij één keer opladen.

Bluetooth Smart®: De connectiviteit van Bluetooth maakt de wirwar van draden en dongles overbodig en Bluetooth 4.0 technologie, verbruikt ook nog eens minder energie.
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net