VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerMSFH2200133
Producent Microsoft
Part nummer H22-00133
Omschrijving Project Server Win32 English SA OLP NL
  Open Business; License type: Software Assurance; No Level; Pool Servers; Unit count (value): Non-specific
Taal UK
EAN/UPC0659556955434
Garantie 0 (mnd)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
MICROSOFT Project Server
 


Product specificaties ***
Omschrijving Project Server, OLP NL, Software Assurance, 1 server license, EN
Office Project Server 2007 en de bijbehorende clients stellen uw organisatie in staat om werkzaamheden die uiteenlopen van eenmalige projecten tot complexe programma’s die de gehele levenscyclus van een project omvatten op een doeltreffendere wijze te beheren en coördineren. Office Project Server 2007 is ontworpen zodat deze software toegankelijk is voor de bijbehorende client, Microsoft Office Project Professional 2007 en Microsoft Office Project Web Access.

Zichtbaarheid en inzichten
-Budgetbeheersing en kostenresources voorzien in een beter financieel inzicht en een betere financiële bewaking.
-De functionaliteit voor voorstellen in Office Project Web Access stelt u in staat om plannen en activiteiten te beheren voordat een project is goedgekeurd.
-De functionaliteit voor activiteitenplannen van Office Project Web Access stellen u in staat om de lopende activiteiten te beheren nadat een project is voltooid.
-De service voor gegevensrapportages stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige wijze rapporten op te stellen met veelgebruikte hulpmiddelen voor zakelijke rapportages, zoals Microsoft Office SharePoint Server 2007.
-De service voor het maken van kubussen stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige wijze gegevens te selecteren voor het bouwen van kubussen voor portfolioanalyses voor het vervaardigen van geavanceerde analyses en rapportages.
-Bouw, analyseer en optimaliseer portfolio's met Microsoft Office Project Portfolio Server 2007.

Eenvoudiger aan de slag
-Gebruik voor het beheren van taken het nieuwe Project-taakoverzicht in Windows SharePoint Services en importeer deze vervolgens in Office Project Web Access.
-Bedrijfssjablonen en projectrichtlijnen stellen u in staat om herhaalbare processen vast te leggen in aanbevolen procedures.
-Maak gebruik van bekende hulpmiddelen, zoals Microsoft Office Outlook voor het invoeren van de voortgang of Microsoft Office Excel 2007 en Microsoft Office Visio Professional 2007 voor het maken van dynamische rapporten.
-Office Project Web Access en Project-werkruimten stellen uw team in staat om samen te werken via het web.

Gebruiksklaar
-Resourceplanningen gebruiken voor gedetailleerde toewijzingen van resources voor voorgestelde projecten.
-Andere personen dan de toegewezen resource kunnen statusupdates voor taken opgeven via de functie Toewijzingseigenaar.
-Roosters bieden voortaan ondersteuning voor fiscale perioden. Nieuwe financiële velden, zoals velden voor kostencodes, stellen u onder meer in staat om te rapporteren over de uren die losstaan van de voortgang die bij het uitvoeren van taken is geboekt.
-De actieve cache maakt het mogelijk om gegevens op een efficiëntere wijze over te brengen van Microsoft Office Project Professional 2007 naar Microsoft Office Project Server 2007 en voorziet in betere mogelijkheden voor offline werken.
-De wachtrijservice voorziet in een beheerst gebruik van de serverbronnen en dus in betere prestaties voor de gebruiker.
-De mogelijkheden voor planning aan serverzijde stellen gebruikers in staat om een aangepaste webgebruikersinterface te bouwen, zonder dat er daartoe in Office Project Professional 2007 wijzigingen in het processchema moeten worden aangebracht.
-Programma’s voorzien op een gecoördineerde wijze in een eenvoudiger beheer van meerdere subprojecten en de bijbehorende afhankelijkheden tussen projecten.
-De voorzieningen voor af te leveren producten zorgen ervoor dat afhankelijkheden tussen projecten beter kunnen worden bijgehouden en beheerd.

Uitbreidbaar en programmeerbaar
-Office Project Server 2007 maakt voortaan gebruik van Microsoft .NET Framework, zodat ontwikkelaars hun voordeel kunnen doen met de grotere mate van flexibiliteit.
-Het verplaatsen van de planningsengine naar Office Project Server 2007 zorgt ervoor dat een volledige versie van winproj.exe op de clientmachines niet meer noodzakelijk is voor aangepaste front-ends.
-Het gebeurtenismodel in Office Project Server 2007 voorziet in ondersteuning voor het gebruik van Windows Workflow Foundation voor de integratie van zakelijke processen in uw projectwerkzaamheden.
-De API (Application Programming Interface), de Project Server-interface, voorziet in de functionaliteit en de gegevens die uw clienttoepassingen nodig hebben voor de intergratie met Office Project Server 2007 of voor het uitbreiden van de functionaliteit van Office Project Server 2007.
Licentie Aantal licenties 1 gebruiker(s)
Minimale systeemeisen Compatibele besturingssystemen Windows Server 2003 SP1/64-bit
Minimaal benodigde schijfruimte 2048 MB
Minimale RAM 1024 MB
Minimale processor 2.5 GHz
Technische details Platform PC
Basis softwareversie Office Project Server 2007
Taal Taalversie ENG
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net