VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerNES20203
Producent Nedsoft
Part nummer 20203
Omschrijving URENREGISTRATIE NL
EAN/UPC8715387110151
Gewicht 0,15 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Urenregistratie
Gewerkte uren declareren
- Volledig inzicht in de kosten en besteding van uren.
- Urenregistratie per werknemer, per project en per activiteit.
- Waterdichte registratie voor probleemloze declaratie.

De registratie en specificatie van de gewerkte uren vormen de basis voor veel administratieve afhandelingen. Met een uniforme urenregistratie kunt u deze afhandelingen aanzienlijk versnellen. Nedsoft Urenregistratie is een krachtig, gebruiksvriendelijk programma voor het bewaken en inzichtelijk maken van de tijdsbesteding van u en uw medewerkers. Het bijhouden van uren was nog nooit zo eenvoudig. Met Nedsoft Urenregistratie kunt u eenvoudig en razendsnel zowel uw uren als uw werkzaamheden administreren. U kunt uw geregistreerde uren zelfs van commentaar voorzien waardoor u ook gemakkelijk van elke cliënt een dossier kan maken dat u vervolgens op elk gewenst moment kunt oproepen. Door zijn veelzijdige mogelijkheden is Nedsoft Urenregistratie volledig gericht op de praktijk en toepasbaar in vele branches.

Duidelijke overzichten creëren
Nedsoft Urenregistratie biedt u een overzichtelijke interface met snelle en flexibele invoermogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig en accuraat de gewerkte uren, tot op de minuut nauwkeurig, invoeren. Ingevoerde periodes kunt u heel eenvoudig voorzien van een uitgebreide werkomschrijving. Zo ziet u direct wanneer u wat voor welke klant of welk project hebt gedaan. Nedsoft Urenregistratie bevat een handig pop-up scherm waarmee u uw activiteiten gedurende de dag direct kunt bijhouden. U bepaalt zelf hoe frequent dit scherm verschijnt, bijvoorbeeld elk half uur of elk uur. Door de nog uitgebreidere zoekmogelijkheden hebt u in één oogopslag een duidelijk overzicht van bijvoorbeeld de werkzaamheden per persoon, de totale kosten per persoon, de totale kosten van een project of het totaal aantal gewerkte uren van alle werknemers voor een specifieke klant.

Uitgebreide rapporten uitdraaien
Nedsoft Urenregistratie voldoet aan alle wensen van de veeleisende ondernemer. Het programma geeft een volledig inzicht in de besteding van uren en kosten. Wanneer de urenstaten zijn verwerkt in Urenregistratie kunnen allerlei overzichten en totalen berekend en ingezien worden. Deze overzichten kunnen zowel op het scherm worden getoond als worden afgedrukt. Wanneer alle gegevens in Nedsoft Urenregistratie zijn verwerkt, kunt u deze exporteren, bijvoorbeeld naar een salarisadministratieprogramma.
Minimale systeemeisen Minimale systeemeisen CD-ROM
Compatibele besturingssystemen Windows 2000/XP/Vista/Win7
Recommended RAM 1024 MB
Recommended hard disk space 1 GB
Minimale processor Pentium
Minimaal RAM 256 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 250 MB
Technische details Platform PC
Taal Taalversie DUT
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net