VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerNES20204
Producent Nedsoft
Part nummer 20204
Omschrijving FACTUUR NL
EAN/UPC8715387110120
Gewicht 0,15 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Factuur
Factureren inclusief voorraadbeheer
- Traject van offerte tot betaling geautomatiseerd.
- Gehele historie van klanten in beeld.
- Facturen en lijsten naar eigen wens aanpassen.

Eenvoudig, maar krachtig factuurprogramma
Wilt u graag in één oogopslag uw offertes, orders en facturen overzien? Een complete en duidelijke administratie levert u veel voordeel op. U ziet bijvoorbeeld direct welke rekeningen er nog openstaan, welke artikelen nog moeten worden geleverd enz. Met Nedsoft Factuur kunt u zeer eenvoudig facturen opstellen, ordenen en overzien. Het is een krachtig softwarepakket dat het gehele traject van offerte tot en met de uiteindelijke betaling van uw factuur volledig automatiseert. U maakt in een handomdraai offertes, orderbevestigingen, pakbonnen, vrachtbrieven, facturen enz. Alle documenten kunt u eenvoudig aanpassen aan uw eigen briefpapier of wensen. Ook is het mogelijk om uw eigen briefpapier te maken met de uitgebreide factuurontwerper. Het is zelfs mogelijk om direct vanuit het programma te printen, faxen en mailen. Dit scheelt u veel tijdrovende handelingen.

Compleet order- en voorraadbeheer
Met Nedsoft Factuur beheert u eenvoudig uw voorraad. Door het uitdraaien van besteladviezen wordt u bijvoorbeeld nooit meer verrast door een tekort aan voorraad. Met dit programma hebt u bovendien voortdurend een duidelijk beeld van uw gehele financiële situatie. Zo ziet u snel welke rekeningen er nog openstaan, uw omzet per maand of per jaar of een eventuele analyse van het betalingsgedrag van uw klanten. Ook de cijfers die nodig zijn voor een BTW-aangifte hebt u binnen luttele seconden gegenereerd. Gegevens uit Nedsoft Factuur kunt u eenvoudig exporteren naar Exact.

Uitgebreide mogelijkheden voor relatiebeheer
Nedsoft Factuur heeft uitgebreide mogelijkheden voor relatiebeheer. U kunt de gegevens van al uw crediteuren, debiteuren en overige relaties uitgebreid en overzichtelijk bijhouden. Per relatie kunt u meerdere contactpersonen invoeren. Verder beschikt u altijd over de gehele historie van iedere klant. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld direct zien wat voor aanbiedingen u een klant hebt gedaan.
Minimale systeemeisen Compatibele besturingssystemen Windows 2000/XP/Vista/Win7
Minimale systeemeisen CD-rom speler
Schermresolutie 1024 x 768
Recommended RAM 512 MB
Recommended hard disk space 1 GB
Minimale processor Pentium III
Minimaal RAM 256 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 250 MB
Technische details Platform PC
Taal Taalversie DUT
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net