VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerNES20208
Producent Nedsoft
Part nummer 20208
Omschrijving PERSONEELSZAKEN PRO NL
EAN/UPC8715387021594
Gewicht 0,20 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Eenvoudig personeelsgegevens beheren
Eenvoudig personeelsgegevens beheren
- Meer dan 100 gegevens per werknemer.
- Alle personeelsinformatie op een rij.
- Tijdsbesparende administratie van verlof en verzuim, functionering, etc.

Alles wat u wilt weten over uw personeel overzichtelijk bij elkaar. Vakantiedagen, salarisontwikkelingen, ziekteverzuim, een historisch overzicht per werknemer: voortaan beschikt u in een handomdraai over al uw personeelsinformatie. Niets ontgaat u nog. Niet het evaluatiegesprek met de heer Jansen, de noodzakelijke salarisverhoging van Karelse en ook niet het bloemetje voor de verjaardag van mevrouw Pieterse. Of u nu minder dan tien of meer dan tweehonderd medewerkers hebt, Personeelszaken bespaart u tijd en moeite. Hoe? Door deze informatie te standaardiseren.

Duidelijk overzicht voor meer inzicht
Van elke medewerker ziet u voortaan direct alle relevante informatie op uw scherm: adresgegevens, functie, telefoonnummers, e-mailadressen, etc. En u bent slechts enkele muisklikken verwijderd van honderden belangrijke gegevens, zoals salarisontwikkeling, gevolgde opleidingen, contracten, arbeidsverleden, vaardigheden, beoordelingsresultaten en nog veel meer. U kunt verder foto's invoeren, belangrijke afspraken regelen via de agenda en relevante ontwikkelingen in de gaten houden. Vertrouwelijke gegevens kunt u beveiligen met wachtwoorden.

Minder papier: sneller en efficiënter werken
Personeelszaken maakt gebruik van standaardgegevens die u vooraf maar één keer goed hoeft in te vullen, zoals tariefgroepen, financiën, verlofdagenregelingen, etc. Vervolgens kunt u er probleemloos mee aan de slag. Verder vindt u een groot aantal standaardformulieren en rapporten die u eenvoudig kunt printen of bewerken. Zo maakt u snel personeelskaarten, identiteitskaarten, adreslabels, overzichten van vakantiedagen, ziekteverzuim, salarissen, mailings naar werknemers, etc
Warranty
Minimale systeemeisen Aanbevolen RAM 1024 MB
Aanbevolen harde schijf ruimte 1 GB
Minimale RAM 256 MB
Minimaal benodigde schijfruimte 250 MB
Taal Taalversie DUT
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net