VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANAGAC160AEJ
Producent Panasonic
Part nummer AG-AC160AEJ
Omschrijving AG-AC160A EJ
  De AG-AC160AEJ en AG-AC130AEJ camcorders met geheugenkaart werdenonlangs toegevoegd aan de AVCCAM-lijn van Panasonic en biedentalrijke geavanceerde functies. De lens, het cameragedeelte en hetrecordergedeelte van deze modellen zijn sterk vernieuwd door deintegratie van geavanceerde technologien.

De nieuwe 22x zoomlens gaat prat op een brede dekking, vangroothoekopname tot telefoto, terwijl de individuele zoom-, focus-en irisringen u de mogelijkheid bieden handmatige aanpassingen uitte voeren, zoals een verwisselbare lens. De 1/3-type 2.2-megapixelU.L.T. (Ultra Luminance Technology) 3MOS-beeldsensor met hogegevoeligheid, lage ruis en hoge resolutie en de professionele AVCHDPH-modus garandeert Full-HD-opname (1920 x 1080) met hogekwaliteit.

Het geavanceerde AG-AC160AEJ-model wordt geleverd met geavanceerdefuncties, zoals HD langzame/snelle-bewegingsopname, *1 enondersteunt ook HD SDI-uitvoer. Zowel de geavanceerde AG-AC160E alsde voordelige AG-AC130AEJ, voldoen aan een groot aantalprofessionele behoeften, zowel in videoproductie als in hetverzamelen van nieuws. Beide modellen beschikken ook over eenDV*2-opnamemodus (SD) voor extra veelzijdigheid.

  • U.L.T.-beeldsensor met hoge gevoeligheid en hogebeeldkwaliteit
  • 22x zoomlens met brede dekking van groothoek tottelefoto
  • Selecteerbare AVCHD PH-modus met hoge kwaliteit en DV(SD)
  • High-end AG-AC160 met nog meer geavanceerde functies
  • Een rijkdom van functies voor professioneel gebruik

Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net