VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANAGAC8EJ
Producent Panasonic
Part nummer AG-AC8EJ
Omschrijving AG-AC90 EJC
  De Full-HD 1080P AVCCAM (schoudertype) heeft een uitzonderlijkeergonomie en functionaliteit, gelijktijdig opnemen naar tweeSD-kaarten, 21x optische zoom en intelligene automodus (iA) metmaximaal 50x zoom. De aantrekkelijke functies van de AG-AC8 makendeze camera perfect voor veel professionele en semi-professionelegebruikers die de beste prestaties zoeken voor bijvoorbeeldbruiloften, zakelijke congressen en vergaderingen, documentaires ennatuurfilms, sportevenementen en andere evenementen en shows.
.
Dankzij de dubbele sleuven voor een SD-kaart en de mogelijkheid omgelijktijdig op te nemen kunnen met de nieuwe relay AutoSwitch-functionaliteit van de AC8 uitgebreidere opnames wordengemaakt en is de kenmerkende betrouwbaarheid van Panasonicgegarandeerd, zodat dierbare momenten ononderbroken kunnen wordenvastgelegd. Bij relay-scene wordt gebruik gemaakt van een externevaste schijf, zodat audio ononderbroken kan worden opgenomen zonderverlies van spraak als tijdens een voortdurende Auto Switch-opnamevan doel-SD-kaart wordt gewisseld..
.
De AG-AC8 wordt geleverd met een groothoeklens voor 28mm /F1.8-opnames die uitstekende opnames geeft, zelfs in de krapsteopstellingen waarbij de camera dicht op het onderwerp staat. Metdeze lens bevindt elk belangrijk aspect van de scne zich in beeld,zodat de camera ook geschikt is voor professionele opnames bijsportevenementen, bruiloften en documentaires en films, waarbijflexibiliteit en gebruiksgemak vaak een vereiste zijn..
.
Dankzij de zeer stabiele en ergonomische vorm is de filmer altijdde baas. de intelligente automodus (iA) helpt in situaties waar ermaar beperkt tijd is om de professionele handmatige instellingenvan de camera te configureren. In de iA-modus is een optische zoomvan 21x beschikbaar, en de maximaal mogelijke zoom is 50x. Met dezeer gevoelige 1/4.5 sensor met 4.14M S-FS zijn heldere en scherpebeelden gegarandeerd, zelfs bij de slechtst verlichte scnes..
.
Inputbesturingsopdrachten kunnen worden ingevoerd via hetgentegreerde lcd-touchpanel van type 3 van de AG-AC8, met 460.800dots en Smart Touch. De AVCHD progressive-opnamemodi variren van1920x1080/50p max 28 Mbps, 1920x1080/50i max 24 Mbps tot 1280 x 7208 Mbps (PM-modus) met een steady-shot die wordt ondersteund dooreen krachtige 5-axis hybride OIS (Optical Image Stabiliser). Vooreen gerust gevoel en flexibele en snelle post-productie kunnenrushes snel op externe vaste schijven worden gezet. Daarnaast is deAG-AC8 compatibel met Eye-Fi SD-kaarten, waardoor het overbrengenvan opnames naar netwerkapparaten snel, eenvoudig en gemakkelijkverloopt..
.
Als speciaal introductieaanbod wordt de AG-AC8 geleverd met eennieuwe hoogwaarde 2-kanaals stereomicrofoon..
.
- See more at:http://business.panasonic.nl/professional-camera/producten-en-accessoires/welkom-bij-ons-proav-assortiment/avccam/AG-AC8#sthash.Y0QWfwVk.dpuf.
.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net