VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANAGAC90AEJC
Producent Panasonic
Part nummer AG-AC90AEJC
Omschrijving AG-AC90 EJC
  Panasonics nieuwe AG-AC90A AVCCAM combineert de geavanceerdefuncties met hoge kwaliteit en gemakkelijk gebruik datprofessionals vereisen, in een stijlvol, gemakkelijk hanteerbaardesign. De 12x optische zoomlens gaat van een breedhoeklens van 29,8 mm (35 mm equivalent) naar 383, 7 mm. De camera beschikt over eensnelle F1.5, BI-type (achtergrondverlichting) 3MOS-beeldsensorenvoor Full-HD-resolutie. Naast kwalitatief hoogwaardige,professionele opnamen in PS/PH-modus (1920 x 1080) ondersteunt deAG-AC90A de PM-modus (1280 x 720) en de CS-modus met lagebitsnelheid (720 x 576) voor levering via een netwerk.

In combinatie met een Eye-Fi-kaart past de camcorder perfect inproductieworkflows die gebruikmaken van netwerken voor deoverdracht van gegevensbestanden naar pc en het uploaden naarcloudservers. Andere professionele bedieningsfuncties omvattendriedubbele handmatige ringen (focus, zoom en iris) die deveelzijdigheid en het uiterlijk van de verwisselbare lenzen, XLRmicrofoon/audio-ingangen en externe terminals benaderen om desysteemuitbreidbaarheid te bieden die professionele toepassingenvereisen.

Kenmerken
  • De opvolger van de AG-AC90 camcorder29, 8 mmgroothoek/krachtige zoomlens
  • 1/4.7 type 3MOS-sensor
  • BSI-type 3MOS-sensors met hoge gevoeligheid
  • Gemakkelijke bediening met driedubbele handmatige ringen en eenHD LCD-monitor
  • Opname met hoge kwaliteit met AVCHD PS/PH-modi
  • Specificaties die professioneel gebruik ondersteunen
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net