VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANBBHCM515
Producent Sony
Part nummer BB-HCM515
Omschrijving Netwerk Video Camera, 1.3 MegaPixel, Pan/Tilt/Zoom, PoE
  Zolang de voorraad strekt

De BB-HCM515 is een 1.3 Megapixel Pan/Tilt netwerk videocamera geschikt voor gebruik binnenshuis. Dankzij de PoEondersteuning is de camera nagenoeg overal te plaatsen, ook als ergeen netspanning nabij is.

 • 1.3 Megapixel netwerk video camera
 • Compact en Power over Ethernet ondersteuning
 • Bestuurbare Pan/Tilt lens
 • Kleuren nachtzicht modus (0.2 lux)
 • Adaptive Contrast Enhancement
 • Twee-weg half-duplex Audio
 • Incl. n-kanaals Network Camera Recorder software

  Resolutie en beeldkwaliteit
  De hoogste resolutie van de BB-HCM515 bedraagt 1280x1024 en levertheldere beelden, ook bij uitvergroten. De camera kan videobeeldenleveren in MPEG-4 en Motion-JPEG (gelijktijdig) compressies. MPEG-4beelden zijn beschikbaar met een maximum van 25fps bij eenresolutie van 640x480, en max. 7fps in de megapixel resolutie.

  Weergave van gebieden die matig verlicht zijn kunnen automatischverbeterd worden met de Adaptive Contrast Enhancementfeature van de camera die compenseert bij veranderendelichtomstandigheden van de achtergrond.

  Twee-weg Audio
  Geluid kan worden opgevangen door de ingebouwde microfoon enbeluisterd worden op een (networked) PC. De camera heeft eenaansluitmogelijkheid voor externe, actieve speakers zodat bezoekersof indringers toegesproken kunnen worden. Video monitoringaangevuld met geluid kan een beveiligingsomgeving verbeterendankzij de aanvullende informatie die videobeelden niet prijsgeven.

  Opnemen op SD memory card
  De camera heeft een SD card slot voor memory modules van 64MB tot2GB. Dit maakt het mogelijk om opnames en geluid direct in decamera op te slaan. Deze opgeslagen beelden zijn via het netwerk opte vragen. De SD card kan ook worden uitgenomen en op een computerworden uitgelezen.

  Netwerk future proof
  De netwerk camera zijn standaard voorzien van IPv6 ondersteuning.Dankzij de dual-stack IPv4/IPv6 structuur, kunnen de cameragenstalleerd worden in een actueel IPv4 netwerk en zijn in eentoekomstige IPv6 omgeving eveneens bruikbaar.

  Power over Ethernet
  De camera kan gevoed worden via de Ethernetkabel waardoor eenvoedingadapter en bijbehorende netspanning voorzien in de nabijheidvan de camera niet nodig is. Het gebruik van een netwerkswitch met(IEEEE 802.3af) PoE voorziening of, een midspan (ook wel PoEinjector) is dan een vereiste. Het energiegebruik van de PoEbedraagt slechts ca. 6.5W zodat een klasse-2 PoE voorziening alvoldoende is. De BB-HCM515 wordt geleverd exclusief voedingadapter.

  Beweging detectie en alarmering
  De ingebouwde beweging detectie heeft een instelbare gevoeligheidzodat een bepaalde mate van beweging aanwezig moet zijn voordat eenalarmering gerapporteerd moet worden. Bij detectie kan hetvideobeeld, of een reeks aan beelden, per e-mail verzonden wordenof via FTP worden overgedragen.

  Pan, tilt en zoom
  Voorwerpen en personen die wat verderaf gelegen zijn t.o.v. decamera positie kunnen dankzij de 10-voudige digitale zoomfunctie toch in nader detail bekeken worden. De camera heeft eenpan bereik van 170 graden en een tilt (kantel) bereik van 102graden.

  Multi-camera viewing
  Een standaard web browser kan gebruikt worden voor het configurerenvan de camera en voor het bekijken van live video beelden. Het iszelfs mogelijk om in de camera een tabel te voorzien van IPadressen van andere Panasonic netwerk camera zodat de browser debeelden van 1, 4 of zelfs 8 camera gelijktijdig kanweergeven.
Taal IN
EAN/UPC5025232392018
Garantie 12 (mnd)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PANASONIC Netwerk Camera's
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net