VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANDMCFZ150EGK
Producent Panasonic
Part nummer DMC-FZ150 EG-K
Omschrijving Zwart
  D Super Zoom Compact Camera met 1920 x 1080 50p Full HD VideoOpname

De DMC-FZ150 is voorzien van een 25-600mm f/2.8-5.2 LEICA DCVARIO-ELMARIT lens (35mm camera equivalent). De krachtige 24xoptische zoom kan worden gebruikt in zowel foto- als video-opname.Dankzij de Intelligent Resolution-technologie kan het optischezoomratio worden vergroot tot 32x Intelligent Zoom. Daarnaast iseen nieuwe zoomknop toegevoegd waardoor uw rechterhand zich kanconcentreren op een ontspanknop. Tevens helpt deze toets bijeenvoudig en geleidelijk zoomen. De lens van de DMC-FZ150 beschiktook over Nano Coating technologie die ghosts en flaresminimaliseert.

De nieuw ontwikkelde 12, 1-megapixel MOS-sensor maakt fotograferentot ISO3200 in volledige resolutie mogelijk. Daarnaast is de VenusEngine processor voorzien van multi-proces ruisonderdrukkingsysteem voor hoogwaardige beelden. Door deze optimaleruisonderdrukking maakt u de mooiste fotos en Full HD videoopnames, zelfs in situaties met weinig licht.

De nieuwe MOS sensor helpt onder andere bij het realiseren van highspeeds burst opname. De DMC-FZ150 kan maar liefst 12 beelden perseconde opnemen door middel van de mechanische sluiter en 5.5beelden per seconde met continu autofocus. Mocht het u allemaalniet snel genoeg gaan dan kan de snelheid zelfs nog aanzienlijkverhoogt worden met de electronische sluiter. Hiermee fotografeertu namelijk in high speed video, met 220 beelden per seconde wordtelke beweging haarscherp vastgelegd. Het snelle Light Speedautofocus systeem is nog een groot voordeel van de DMC-FZ150.Hierdoor is het fotograferen van snelle sporten of spelendekinderen geen enkel probleem.

De DMC-FZ150 filmt in full HD 1920 x 1080 in 50p. Deze progressiefopname bevat twee maal zoveel beeldinformatie dan het conventionele50i systeem. De DMC-FZ150 staat niet alleen garant voor de bestebeeldkwaliteit in video, maar laat je herinneringen ook nog eensleven door zijn kraakheldere geluidsopname met de Dolby DigitalStereo Creator microfoon. De ingebouwde ruisonderdrukking filtertautomatisch hinderlijk omgevingsgeluid weg. De POWER O.I.S. ActiveMode is erg handig wanneer u lopend een opname maakt, deze extrakrachtige correctie onderdrukt namelijk ook lage frequentiebeweging zoals lopen of ademhalen. Met de DMC-FZ150 kiest u zelf uwbestandstype: het efficinte AVCHD formaat waarmee u eindeloos filmtop een SD kaart of het PC-vriendelijke MPEG4 formaat.

Bent u op zoek naar een camera om uw grenzen in fotografie maximaalte verleggen en wilt u geen concessies doen in groothoek enzoombereik? Dan is de DMC-FZ150 de ultieme keuze! Met tal vancreatieve filters en extra opties zoals het miniatuur effect past uelke foto naar eigen hand aan. Het grote 3.0-inch LCD bestaat uit460.000 pixels en is kantelbaar. Hierdoor fotografeert u in eenhandomdraai vanuit elk perspectief: hoog boven uw hoofd of juistlaag bij de grond. Als kers op de taart fotografeert u met deDMC-FZ150 niet alleen in 2D maar zelfs in 3D. Hierdoor geeft u elkefoto een extra dimensie en bent u helemaal klaar voor detoekomst.

Specificaties:
 • 25mm Groothoeklens met speciale Nano Coating en 24x optischezoom
 • Hoge Resolutie MOS Sensor met maar liefst 3200 ISO in volledigebeeldresolutie
 • 12 fps High Speed Burst Opname in 12.1-megapixel volledigeResolutie
 • 1920 x 1080 50p Full HD Video Opname
 • POWER O.I.S. Active Mode voor de onderdrukking van handbewegingin zowel foto als video
 • Tal van Creatieve Opties n een 3D Foto Mode
 • Afmetingen 124.3 x 81.7 x 95.2 mm

  Doosinhoud:
 • Camera
 • Acculader
 • Accu DMW-BMB9E
 • AV Kabel
 • USB Kabel
 • CD-ROM
 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Draagriem
 • Nederlandse handleiding op CD
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PANASONIC Digital foto camera's
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net