VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANDMCFZ200EGK
Producent Panasonic
Part nummer DMC-FZ200EG-K
Omschrijving DMC-FZ200 EG-K zwart
  De DMC-FZ200 is uitgerust met een hoogwaardige LEICA DCVARIO-ELMARIT 25mm-ultragroothoeklens met 24x optische zoom(vergelijkbaar met 25-600 mm op een 35mm-camera) en eenlichtsterkte van F2.8 over het volledige zoombereik. Dit maakt hetmogelijk om bewegende onderwerpen duidelijk vast te leggen bij eenkorte sluitertijd, ook als het onderwerp ver weg is. Daarnaast isde lens voorzien van een Nano Surface Coating. Het beeld wordthierdoor bijzonder scherp en ghost en flare worden sterkverminderd. Dankzij de Intelligent Resolution-technologie kan deIntelligent Zoom van de DMC-FZ200 het zoombereik uitbreiden tot hetequivalent van 48x terwijl toch de beeldkwaliteit wordtbehouden.

De DMC-FZ200 is uitgerust met een nieuwe, zeer gevoelige 12,1-megapixel MOS-sensor. Samen met de hoogwaardige beeldprocessorLSI Venus Engine zorgt dit voor een verbeterde respons,gevoeligheid en beeldkwaliteit. De nieuwe, zeer gevoeligeMOS-sensor heeft een uitstekende S/R-verhouding. Dit levertbijzonder heldere beelden op met minder ruis, zelfs als er opnamesworden gemaakt bij een hoge gevoeligheid.

De MOS-sensor maakt ook de Light Speed AF mogelijk. In combinatiemet de snelle opstarttijd van ongeveer 0, 95 seconden mist deDMC-FZ200 geen enkel spontaan fotomoment. Met High Speed Videokunnen snelbewegende onderwerpen worden vastgelegd bij 100 fps (HD)of 200 fps (VGA).

De DMC-FZ200 is uitgerust met een nieuwe 0, 2-inch EVF(elektronische zoeker) met een hoge resolutie van 1.312.000 pixelsen een beeldveld van 100%. Het scherm bevriest nagenoeg nooit,omdat de beeldsnelheid is verhoogd van 30 fps naar maximaal 60 fps.Hierdoor kunnen met deze camera ook snelbewegende onderwerpen bijfel zonlicht worden vastgelegd.

De DMC-FZ200 kan hoge resolutie 1.920 x 1.080/50p Full HD-videoin AVCHD Progressive-formaat (MPEG-4/H.264) vastleggen. Het AVCHDProgressive-formaat is in hoge mate compatibel met AV-apparatuurzoals HD TV en Blu-ray Disc spelers. Daarnaast kunnen videoworden afgespeeld door simpelweg de SDXC/SDHC/SD-geheugenkaart inhet apparaat te plaatsen of door een mini HDMI-kabel aan tesluiten. De gebruiker heeft ook de optie video op te nemen inMP4-formaat bij 25p, een formaat dat beter compatibel is met pc.De krachtige 24x optische zoom met 2-stapszoomfunctie en POWERO.I.S. kan ook worden gebruikt tijdens het maken van video.
Afmetingen (H x B x D) 8, 6 x 12, 5 x 11 cm

  • Meegeleverde Software: PHOTOfunSTUDIO 8.3 PE, SilkyPixDeveloper Studio, Adobe Reader
  • Standaard Accessoires: Battery Charger, Battery Pack, USBCable, AC Cable, Shoulder Strap, CD-ROM, Lens Hood, Lens Cap, LensCap String
  • NL handleiding alleen op CD !!
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net