VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPANHDCTM80EGK
Producent Panasonic
Part nummer HDC-TM80EG-K
Omschrijving Camcorder Zwart
  Uitlopend product!
Het model omvat een breed scala van opnameomstandigheden situatiesvan dichtbij naar verre onderwerpen. Met behulp van intelligenteZoom die super-hoge resolutie technologie en de Crystal Engine PROtelt, biedt het ultra-tele Intelligent Zoom schieten de vergrotingbereik van de optische zoom dan tot een high-powered 42x zoom. Hetbeschikt ook over een 33.7mm * groothoeklens. te realiserenschieten op een korte afstand van het onderwerp, terwijl montagezowel het onderwerp en de omgeving in het frame. * 35mm equivalentvan een camera

HYBRID OIS is een optisch / elektrische beeldstabilisatie systeem.Naar aanleiding van de vervaging door verticale / horizontalepolsbewegingen, detecteert subtiele vervaging door verticale /horizontale hele arm beweging en corrigeert ze met behulp van eenlens in het optische systeem en een sensor in het elektrischesysteem. In elektrische beeldstabilisatie, een ongebruikt deel vande sensor bij het inzoomen gebruik, onderdrukt beelddegradatie.Krachtige correctie realiseert prachtige beelden, zelfs bij hetfotograferen op het verplaatsen of zoomen.

Het vrijkomende Zoom Mic links de microfoon actie om de actie vande camera. Bij het inzoomen op een vogel in de verte, bijvoorbeeld,de microfoons ook inzoomen op de vogel in verband met de lenszoomen operatie. De functie vermindert ook het omgevingsgeluid totongeveer 1 / 3 (-10 dB) * die van conventionele modellen enrealiseert het opnemen van de geluiden met superieure helderheid.De Wind Noise Canceller detecteert automatisch en onderdrukt alleenwindgeruis op natuurlijke geluiden te waarborgen. * In vergelijkingmet 2ch camcorders (SD600/TM60/HS60/SD60).

De iA (Intelligent Auto), bestaat uit zes functies: FaceRecognition, nieuwe HYBRID OIS, AF / AE Tracking, Intelligent SceneSelector, Gezichtsherkenning en Intelligent Contrast Control, dezintuigen van het opname-omstandigheden en maakt automatisch deinstellingen en activeert functies die zal leveren een optimaalresultaat. Met zowel bewegende en stilstaande beelden, heeft de iAhinderlijk instellingen voor u en maakt het makkelijk te vangenmooie, goed gerichte beelden. De functies die in de iA mag nietworden toegepast wanneer de omstandigheden geen aanleiding voorhen.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PANASONIC Digital video camera's
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net