VB Computer Shop Online - Artikel Info

Artikel nummerPHSMCM205012
Producent Philips
Part nummer MCM2050/12
Omschrijving Micro Music System 20W RMS
  Micro music system
Informatie
EAN/UPC8712581607791
Gewicht 3,30 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PHILIPS HiFi / Home Systems
 


Product specificaties ***
Omschrijving Micromuzieksysteem, 2 x 10W RMS, FM, USB
Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid
Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.

Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen
Digital Sound Control biedt de keuze uit de geluidsinstellingen Jazz, Rock, Pop en Classic. U kiest gewoon het optimale frequentiebereik voor uw muziek. De grafische equalizer past de balans altijd aan en hanteert de optimale frequenties voor de muziekstijl die u hebt ingesteld. Met Digital Sound Control geniet u optimaal van uw muziek, doordat de geluidsbalans wordt aangepast aan de muziek die u op dat moment afspeelt.

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid
Met Dynamic Bass Boost kunt u optimaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB
Met de modus voor directe weergave vanaf USB kunt u de muziek op een USB-apparaat eenvoudig selecteren en al uw inhoud afspelen. U hoeft uw USB-apparaat alleen maar aan te sluiten voor het afspelen van muziek of het exporteren van inhoud van het apparaat.

MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek
Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

Radio Data System voor zenderinformatie en gegevensdiensten
Met RDS (Radio Data System) kunt u op radiozenders afstemmen zonder de frequenties te hoeven onthouden. In de standaardmodus toont het RDS-scherm de zendernaam in plaats van de frequentie, waardoor het afstemmen snel en gemakkelijk gaat. Met RDS kunnen zenders tekstberichten, zoals nieuws en zenderinformatie, rechtstreeks naar het radioscherm overbrengen. RDS wordt in Europa veel gebruikt en is een tekstoverdracht die door een radiozender op dezelfde frequentie wordt uitgezonden. U kunt kiezen voor het basis-RDS-scherm met de zendernaam, of u kunt zich abonneren op andere tekstdiensten.

Wandmontage-optie voor veelzijdige plaatsing
Uw Philips-audiosysteem is de perfecte combinatie van een slank en veelzijdig ontwerp en het doordachte design past prima in uw interieur. De basis van het audiosysteem is een standaard, zodat u het systeem probleemloos op een boekenplank of kast kunt plaatsen. Bij bevestiging aan de wand biedt het systeem dezelfde flexibiliteit als bij gebruik van de standaard.

Gemotoriseerd schuifklepje aan voorkant voor extra stijl en elegantie
Een gemotoriseerd schuifklepje aan de voorkant voegt nog meer elegantie toe aan het toch al stijlvolle ontwerp van dit systeem. Het fraaie maar functionele klepje waarachter de disc zich bevindt, schuift met een soepele beweging omhoog en omlaag wanneer u andere muziek wilt afspelen. Leun achterover en geniet van de dynamische geluidsweergave terwijl u de disc ziet draaien door het transparante venster.

MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen
Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

Digitaal afstemmen met voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak
Stem af op de zender die u als voorkeurzender wilt instellen en houd de knop voor voorkeurzenders ingedrukt om de frequentie op te slaan. U kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozender gaan, zonder dat u steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS
Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in Watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen dat wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het Wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.
Audio Cassette deck N
Gemiddeld vermogen 20 W
Luidsprekers Bass reflex Y
Aantal luidsprekers 2
Mediatypes MP3 afspelen Y
Playback disc formaten CD audio
Cd-speler Y
Bestandsformaten Ondersteunde audioformaten MP3, WMA
Radio Aantal voorkeurszenders 20
Soort tuner Digital
Inclusief RDS tuner Y
Ondersteunde frequentiebanden FM
Beeldscherm Beeldscherm LCD
Opslagmedia Ondersteund soort schijfjes CD, CD-R, CD-RW
Aansluitingen Lijningang Y
Luidspreker/ koptelefoon/ line-out uitgang 1
USB 2.0 poort(en) 1
Type aansluitplug 3.5 mm
Docking-compatibiliteit N
Technische details Geïntegreerde klok Y
Video recording N
USB direct afspelen Y
Automatisch digitaal afstemmen Y
Ophangsysteem voor aan de muur Y
Tunerverbeteringen Auto scan, Auto tuning
Afspeelmodus Fast forward, Fast reverse, Repeat, Shuffle
Soort Micro set
Kleur van het product Black
Energie Ingangsspanning 110-240 V
Frequentie 50/60 Hz
Voeding AC
Gewicht en omvang Gewicht 3300 g
Hoogte 235 mm
Diepte 98 mm
Breedte 400 mm
Beheerfuncties Afstandsbediening Y
Volumeregeling Digital
Verpakking Gewicht pakket 4200 g
Inhoud van de verpakking Gebruikershandleiding Y
Snelstartgids Y
Inclusief AC adapter Y
Andere features CD-R afspelen Y
CD-RW afspelen Y
Hoogte van de doos 251 mm
Diepte van de doos 197 mm
Breedte van de doos 456 mm
 
Gerelateerde producten
7250 Invoer apparaten - Remote control
PHSSRM510010 - EOL* Remote Control Multimedia 4-IN-1 PROGRAMMABLE VISTA & MCE
PHSSRM750010 - EOL* Multimedia 7IN1 Remote Control PROGRAMMABLE
PHSSRU801510 - EOL* Universal Remote 15 IN 1 COLOR LCD
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2014 VB NetConsult. Reproductie niet toegestaan. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net