VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPLXPX128M2P
Producent Plextor
Part nummer PX-128M2P
Omschrijving SSD 128GB 2.5i SATA Internal Retail
  SSD 128GB 2,5" SATA (Read/Write performance 500/320 MBps) Internal Retail
Informatie
EAN/UPC0844149060781
Gewicht 0,07 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PLEXTOR Plextor solid state disks (SSD)
 


Product specificaties ***
Omschrijving 128GB M2P 2.5" SATA 6Gb/s
Sterk presterende server-grade controller.

Volledige ondersteuning van de nieuwste generatie van de SATA 6Gbps-standaard, met een overdrachtssnelheid tot wel 500 MB/s.
NCQ geoptimaliseerd leesmechanisme van HD.
Met NCQ ter ondersteuning van de meest geavanceerde computersystemen. Na inschakeling van NCQ zullen gebruikers een duidelijke verbetering van de prestaties opmerken, zoals sneller laden en snellere overdrachtssnelheden.

De dataoverdrachtssnelheid van SATA 6 Gb/s is veel hoger dan die van SATA 3 Gb/s.

Server-grade (Marvell-)stuurchip.

De server-grade Marvell 88SS9174 stuurchip biedt een langere levensduur en optimale gegevensbescherming en stabiliteit, en levert daarnaast uitstekende lees- en schrijfprestaties met zowel comprimeerbare als niet-comprimeerbare data. Dat maakt deze stuurchip tot de beste keuze op de markt van SSD's.

De beste Japanse componenten, geavanceerd Toggle NAND-flashgeheugen van Toshiba.

De drives zijn geïmplementeerd met 100% medewerking van Toshiba en maken gebruik van een industrieleidend NAND-flashgeheugen, dat een overdrachtssnelheid levert van 133 Mbps, wat drie keer zoveel is als de traditionele SDR-technologie en bijdraagt aan de sterke prestaties van het systeem. Daarnaast biedt het design naast de standaard 3.3V ook de mogelijkheid tot het aansluiten van een voeding van 1.8V, voor een ongekend laag energieverbruik. De veelgeprezen, in Japan ontwikkelde NAND-componenten van Toshiba bieden een maximaal aantal lees- en schrijfmogelijkheden en zorgen ervoor dat de SSD's die wij produceren snel, uitermate betrouwbaar en duurzaam zijn.

Onze exclusieve, innovatieve firmwaretechnologie levert continu optimale prestaties op het gebied van hardware.

Instant Restore.
Exclusieve "Instant Restore"-technologie speelt in op de belangrijkste zorg van gebruikers over SSD's - tragere prestaties na langdurig gebruik. Instant Restore houdt de lees-/schrijfsnelheid van de SSD op het oorspronkelijke peil.

TRIM commando.

Ondersteunt het nieuwste "Windows TRIM-commando" voor efficiëntere methoden om gegevens te wissen. Dit voorkomt het veel voorkomende probleem bij SSD's dat de verwerkingssnelheid van gegevens trager wordt na langdurig gebruik. In combinatie met de unieke "Instant Restore"-functie van Plextor levert dit gebruikers stabielere prestaties op dan bij enig ander merk!

De Global Wear Leveling.

De Global Wear Leveling-technologie maakt gebruik van de meest efficiënte toewijzingsmethode van gegevens, zodat de gegevens gelijkmatig over de geheugenblokken van de drive worden verspreid. Dit vermindert slijtage van de geheugencellen, verlengt de levensduur van de SSD en voorkomt tragere prestaties na langdurig gebruik.

Bad Block Management Algorithme.

Dit zorgt ervoor dat alle gegevens op functionele locaties in het flashgeheugen worden opgeslagen, waardoor leesfouten worden geminimaliseerd en de efficiency en prestaties worden verbeterd.

256MB DDR3 cachebuffer.

Voorzien van een 256MB DDR3 cache die dient als tijdelijke opslagbuffer. De extra snelle transferinterface van de DDR3 verkort de zoek-/lees-/schrijftijd van het flashgeheugen zodat gegevens sneller worden overgedragen. De grote tijdelijke opslagruimte verkleint de kans dat vaak gewijzigde gegevens in het flashgeheugensysteem terecht komen. Daardoor wordt de levensduur van het product verlengd. Ook stabiliseert de 256MB DDR3 cachebuffer de SSD voor krachtigere computerprestaties!

Kwaliteit.

Strenge tests voor elke drive.
Elke SSD van Plextor wordt volgens strikte normen vervaardigd en grondig getest om er zeker van te zijn dat hij aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Voordat een drive de fabriek verlaat, wordt hij onderworpen aan de strengste tests binnen de branche. Deze omvatten onder meer een inbrandtest van meer dan 20 uur op een hoge temperatuur. Daarnaast worden de SSD's onderworpen aan de FLEXSTAR®-testmachine, waarbij onder zeer zware omstandigheden een realistische werkomgeving wordt gesimuleerd. SSD's van Plextor zijn van een zeer hoog kwaliteitsniveau, wat tot uitdrukking komt in de gemiddelde jaarlijkse uitvalgraad (AFR) van 0,59%, de laagste binnen onze branche.

Service.

Volledige ondersteuning van Plextor - direct geleverde service.
Plextor levert met haar SSD's niet alleen een product, maar ook een uitstekende after-sales service. Problemen worden direct en naar tevredenheid van de klant opgelost. Lokale fora en Facebook-fanpagina's stellen klanten in staat om met de onderneming en elkaar te communiceren en technische informatie en tips uit te wisselen om de praktijkprestaties te optimaliseren.

3 jaar Fast Warranty Service.

Voortdurende ondersteuning door Plextor.
Een groot pluspunt van de SSD van Plextor is de drie jaar garantie. Deze geeft aan hoeveel vertrouwen de onderneming in haar product heeft.
Warranty 3 jaar
Harde schijf Drive, omvang buffer 256 MB
Zoektijd 0.1 ms
Type geheugen MLC
Maat 2.5 "
Solid-state drive interfaces Serial ATA III
Intern Y
Solid State Drive-capaciteit 128 GB
Data-uitwisseling Overdrachtssnelheid 6 Gbit/s
Random read (4KB) 70000 IOPS
Random write (4KB) 65000 IOPS
Schrijfsnelheid 320 MB/s
Leessnelheid 500 MB/s
Energie Stroomverbruik (in standby) 0.1 W
Power consumption (read) 5 W
Power consumption (write) 5 W
Duurzaamheid Mean time between failures (MTBF) 1500000 uur
Besturingssysteem/software Ondersteunt Linux Y
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Y
Ondersteunt Windows Y
Eisen aan de omgeving Trillingen, in bedrijf 2.17 G
Schokbestendigheid 1500 G
Temperatuur, in bedrijf 0 - 70 °C
Gewicht en omvang Gewicht 75 g
Hoogte 9.5 mm
Diepte 100 mm
Breedte 69.85 mm
Inhoud van de verpakking Snelstartgids Y
Gebruikershandleiding Y
Certificaten Certificering UL, CE, BSMI, WHQL, RoHS
Technische details TRIM support Y
S.M.A.R.T support Y
Kleur van het product Stainless steel
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net