VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPLXPX128M6EBK
Producent Plextor
Part nummer PX-128M6E-BK
Omschrijving SSD/M6e PCI-E Gen2x2 128GB
  M6e PX-AG128M6E - Solid state drive - 128 GB - internal - PCI Express 2.0 x2 - buffer: 256 MB
Informatie
EAN/UPC4718390737395
Gewicht 0,41 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 128GB M6e, PCI Express Gen 2 x 2, 256MB DDR3 DRAM Cache, 180g
De Plextor M6e Black Edition is een PCI Express solid state drive (SSD) die specifiek is ontworpen als het perfecte spelplatform dat extreme opslagprestaties biedt, vereist door professionele gaming.

Componenten van de hoogste standaarden zijn geleverd door de nieuw ontwikkelde PlexTurbo 2.0 intelligente SSD-softwarecachetechnologie die de ultieme fase in versnelde SSD-prestaties bereiken.

Het beste synchrone Toggle NAND-flashgeheugen, met de dual-core Marvell® 88SS9183-controllerchip van de nieuwste generatie, worden gebruikt om de sequentiële lees- en schrijfsnelheden van de M6e te verhogen tot 770/625 MB/s. De willekeurige lees-/schrijfsnelheden hebben ook de 105K/100K IOPS-barrière doorbroken waardoor de SSD kan omgaan met het hoge gegevensuitwisselingsvolume en de complexe computereisen van de modernste games zodat gamers een ongeëvenaarde snelheid en amusement krijgen.

Daarnaast heeft Plextor ook krachtige koelvinnen ingevoerd om de gebruikelijke koeling binnen de computertoren te verbeteren. Naast hun praktische functies bieden de vinnen een adembenemend uiterlijk voor een gestroomlijnde en moderne look.

Er is vrijwel geen verschil tussen de prestaties van "schone" en "vuile" M6e SSD's. De M6e maakt gebruik van de Plextor True Speed-technologie die prestatievermindering voorkomt als de schijf naar de "vuile" status gaat.

De bovenstaande prestatie-benchmark is van de Plextor 256GB M6e Black Edition SSD.
※Feitelijke prestaties kunnen afwijken als gevolg van hardware, software en algehele systeemconfiguratie.

PlexTurbo 2.0

PlexTurbo 2.0 is de nieuwste generatie van SSD-geheugencacheoplossingen die door Plextor worden aangeboden. Versie 2.0 wordt geleverd met een groter systeemgeheugen zodat de gebruiksduur van de M6e Black Edition SSD wordt verlengd terwijl de toegangssnelheid wordt verhoogd.

TrueSpeed

Zorgt ervoor dat SSD prestaties ook na perioden van intensief gebruik en zelfs wanneer de SSD bijna vol iszo goed als nieuw blijven.

TrueProtect

Zorgt zowel voor een 256-bits AES-codering van de hele drive als voor een geavanceerde meerlaagsefoutcontrole mechanisme voor volledige gegevensbescherming.

PlexTurbo 2.0 biedt een intelligente SSD-geheugencacheoplossing. Plextor M6e Black Edition kan het systeemgeheugen gebruiken voor het verbeteren van de opslag- en toegangsprestaties, zodat het wordt bevrijd van de snelheidslimieten die worden opgelegd door hardwareinterfaces.

Betere prestaties

PlexTurbo beschikt nu over een Intelligent Boost Engine® (IBE) technologie die automatisch "hot data" (vaak opgevraagde gegevens) en "cold data" (nu en dan opgevraagde gegevens) en gebruikt de beste cachepatronen voor hogere prestaties.

Met Reduced Memory Usage® (RMU) technologie creëert en vergelijkt PlexTurbo op dynamische wijze gegevenspatronen, waarna dezelfde opdrachtgegevens in een buffer worden samengevoegd om de reactiesnelheid voor schrijven te versnellen.

Stroomuitvalbeveiliging

Beschermt automatisch tegen gegevensverlies van de RAM-cache tijdens een stroomonderbreking of onverwacht vastlopen van het systeem.

Mechanisme voor verlenging van de levensduur

Verlengt de levensduur van het SSD-flashgeheugen door gebruik van intelligente algoritmen om onnodig schrijven te voorkomen.

De M6e ondersteunt zowel UEFI als legacy BIOS-opstarten en zorgt daarmee voor flexibiliteit en compatibiliteit met een grote keuze aan systemen. Door volledige ondersteuning voor UEFI kan het systeem alle opslagapparaten tegelijkertijd initialiseren, wat de efficiëntie verbetert en de opstarttijd halveert.

Ontworpen voor PCI Express

De M6e gebruikt de ultramoderne PCI Express-aansluiting voor het bereiken van nieuwe prestatierecords. Hij levert betere prestaties en een grotere bandbreedte dan conventionele SATA-aansluitingen.

Door de ondersteuning van geavanceerde next-generation vormfactoren helpt de M6e gamers bij het bouwen van spelcomputers die extreme prestaties leveren. Met een PCI Express Gen 2 x 2 negeert de M6e de SATA snelheidsflessenhals om de gaming-ervaring te verbeteren.

Ondersteuning AHCI Mode

Compatibiliteit met AHCI (Advanced Host Controller Interface) zonder stuurprogramma elimineert de behoefte aan extra stuurprogramma's.

Plextor's Zero-Failure Zero-Error standaard tijdens rigoreus testen met 's werelds Dankzij het gebruik van de meest geavanceerde testfaciliteiten voor SSD – de FLEXSTAR testkamer, biedt de M6e een extreme betrouwbaarheid met een MTBF die berekend is op 2,4 miljoen uur.

De M6e wordt ondersteund door een volledige garantie gedurende vijf jaar van Plextor met de zekerheid van een netwerk van reparatiecentra en internationale technische ondersteuning Een uitgebreid technisch ondersteuningssysteem biedt steun gedurende de lange levensduur van de schijf en maakt van de M6e een prestatie-upgrade waar u volledig op kunt vertrouwen.
Warranty 5 jaar
Prestatie Ondersteunt Linux Y
Ondersteunt Windows Y
Mean time between failures (MTBF) 2400000 h
Sequential writing Y
NCQ (Native command queuing) Y
TRIM support Y
S.M.A.R.T support Y
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES
Random write (4KB) 83000 IOPS
Random read (4KB) 96000 IOPS
PCI Express interface data lanes x2
Drive, omvang buffer 256 MB
Schrijfsnelheid 335 MB/s
Leessnelheid 770 MB/s
Solid State Drive (SSD) interfaces PCI Express 2.0
Solid State Drive (SSD) capaciteit 128 GB
Design Certificering BSMI, UL, TUV, C-Tick, CE, KCC, VCCI, FCC, CB
RoHS compliance Y
Kleur van het product Black, Red
Intern N
Energie Operating voltage 12 V
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 0 - 70 °C
Gewicht en omvang Gewicht 180 g
Hoogte 22.39 mm
Diepte 180.98 mm
Breedte 121.04 mm
Verpakking Snelstartgids Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net