VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPLXPX256M3P
Producent Plextor
Part nummer PX-256M3P
Omschrijving SSD 256GB 2.5i SATA 7mm
  SSD 256GB 2,5" SATA (Read/Write performance 540/420 MBps) Internal Retail
Informatie
EAN/UPC4718390729291
Garantie 60 (mnd)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PLEXTOR Plextor solid state disks (SSD)
 


Product specificaties ***
Omschrijving PX-256M3P, 256GB, 6.35 cm (2.5 ") , SATA 6 Gbps, MLC
Meer snelheid met de professionele SSD met de allerhoogste prestaties

Met de M3 Pro vestigt Plextor, dat bekend staat om 'de Rolls-Royce onder de optical display drives', een nieuwe benchmark voor solid state drives. Hoge prestaties, vertragingsvrije technologie en een waterdichte garantie van 5 jaar maken van de M3 Pro SSD de ultieme notebook-upgrade!


Van de legendarische opslagspecialist Plextor komt nu een krachtige nieuwe solid state drive. Met de M3 Pro breidt Plextor de krachtige combinatie van 5 jaar garantie en True Speed-technologie voor blijvend hoge prestaties uit met een nog hogere snelheid, waardoor de M3 Pro de nieuwe.

Met constante random lees- en schrijfsnelheden tot 75.000/69.000 IOPS en PCMark7 opslagscores van 5441 punten stelt Plextor de concurrentie verder in de schaduw. Geavanceerde True Speed Technology voorkomt het trager worden van de SSD. En daarbij komt nog de geruststelling van een waterdichte garantie van 5 jaar. De Plextor M3 Pro SSD legt de lat voor high-performance SSD’s weer een stuk hoger.

De stabiele upgrade voor hoge prestaties

De Plextor M3 Pro is ontwikkeld als ultieme upgrade om de prestaties van notebooks te verhogen. De M3 Pro heeft het design en de kwaliteit van de veelvuldig bekroonde SSD’s van Plextor geërfd. De constante hoge prestaties en op True Speed gebaseerde stabiliteit van de drive resulteren in uitstekende prestaties in de praktijk, waardoor u het potentieel van uw notebook volledig kunt benutten.

De snelheid om optimale prestaties te leveren
De Plextor M3 Pro SSD met zijn vertragingsvrije technologie is ervoor ontworpen om de computersnelheid te optimaliseren door de gegevensopslagprestaties sterk te verbeteren en is daarmee de ultieme upgrade om notebooks beter te laten presteren.

- Hoge prestaties zonder vertraging

Met constante random lees- en schrijfsnelheden van 75.000/69.000 IOPS en sequentiële lees- en schrijfsnelheden van 540/450 MB/s behoort Plextor M3 Pro tot de absolute wereldtop. En dit wordt nog versterkt door de True Speed-technologie die zorgt dat dit hoge prestatieniveau in stand blijft en het trager worden van de drive na langdurig gebruik wordt voorkomen.

- Snelheid in de praktijk

M3 Pro verslaat de concurrentie niet alleen door overall als beste te presteren in PCMark7-, Crystal Disk Mark-, AS SSD Benchmark- en andere testen, maar hij verhoogt de prestaties van uw computer ook enorm. Het opstarten en afsluiten van Windows gaat veel sneller en uw computer kan binnen twee seconden vanuit stand-by weer actief worden.

- Superieure kwaliteit

De combinatie van een geavanceerde Marvell controller, Japanse Toshiba Toggle NAND flash van de allerhoogste kwaliteit en Plextors exclusieve firmware levert een SSD op met de laagste gemiddelde jaarlijkse uitvalgraad (AFR) binnen onze branche: slechts 0,5% . Door te kiezen voor een Plextor M3 Pro voor het upgraden van uw notebook, kiest u voor zowel de hoogste prestaties als de hoogste kwaliteit.

- Vijf jaar garantie

De hoge kwaliteit van de Plextor M3 Pro wordt ondersteund door de waterdichte garantie van 5 jaar van Plextor. Tijdens de lange levensduur van de drive kunt u terugvallen op de uitgebreide technische support van Plextor, waarmee de M3 Pro des te meer een prestatie-upgrade is waarop u zorgeloos kunt vertrouwen.
Warranty Vijf jaar
Harde schijf Type geheugen MLC
Maat 2.5 "
Solid-state drive interfaces Serial ATA III
Intern Y
Solid State Drive-capaciteit 256 GB
Data-uitwisseling Random read (4KB) 68000 IOPS
Random write (4KB) 75000 IOPS
Schrijfsnelheid 420 MB/s
Leessnelheid 540 MB/s
Duurzaamheid Mean time between failures (MTBF) 1500000 uur
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 0 - 70 °C
Gewicht en omvang Hoogte 7 mm
Diepte 100 mm
Breedte 69.85 mm
Inhoud van de verpakking Snelstartgids Y
Technische details ECC Y
TRIM support Y
S.M.A.R.T support Y
Kleur van het product Silver
Aansluitingen Apparaat connectiviteit Wired
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net