VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPLXPX64M6M
Producent Plextor
Part nummer PX-64M6M
Omschrijving 64GB SSD mSATA 6Gb/s Read 520 MB/s Write 160 MB/s
  M6M PX-64M6M - Solid state drive - 64 GB - internal - mSATA - SATA-600 - buffer: 128 MB
Informatie
EAN/UPC4718390729963
Gewicht 0,02 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 64GB, Read/Write performance 520/160 MBps, Read/Write IOPS up to 73000 IOPS / 42000 IOPS
De Plextor M6M is een hoogstaande mSATA 6 Gb/s ssd die speciaal ontworpen is voor gebruikers van ultrabooks, tablet-pc's en andere toestellen met de JEDEC MO-300 vorm. Het biedt deze gebruikers de snelheid en het lage energieverbruik van de allernieuwste ssd-generatie.

De combinatie van de Marvell 88SS9188 controller en True Speed technologie maakt de verbeterde prestaties en betrouwbaarheid van de M6M.
De True Speed high-performance technologie levert daadwerkelijk voordeel en voorkomt snelheidsverlies op een ssd. De prestaties worden automatisch hersteld als die van een nieuw product.

- De nieuwste Marvell® 88SS9188 controller, die ook gebruikt wordt in servers, zorgt ervoor dat alle applicaties snel en betrouwbaar functioneren.
- De sequentiële modus biedt een leessnelheid van 520MB/s en een schrijfsnelheid van 440MB/s: een extraatje voor de reactietijd van ultradunne laptops en tablet-pc's.
- Een willekeurige leessnelheid van maximaal 94K IOPS en schrijfsnelheid van maximaal 80K IOPS bij een bestandsgrootte van 4K, voor het maximale voordeel in realistische omstandigheden.
- De geavanceerde True Speed technologie levert langdurig hoge prestaties voor alle datatypes en voorkomt snelheidsverlies.

De Plextor ssd maakt gebruik van het unieke True Protect beveiligingssysteem om de integriteit van uw gegevens te beschermen. De nieuwste 128-bits foutcorrectiecode wordt ingezet om te bevestigen dat elk stukje gegevens correct wordt opgeslagen. De nauwkeurigheid hiervan is honderd procent. Voor vertrouwelijkheid van gegevens maakt het station gebruik van hardware in de met AES van de overheid van de V.S. gevalideerde Marvell controller. Dit levert de zeer veilige 256-bits beveiliging voor het complete station.

Data-integriteit
De combinatie krachtige 128-random bits/2K BCH ECC (Error-Correction Codes) van de nieuwste Marvell® 88SS9188 6Gb/s SATA controller en de exlusieve firmware van Plextor, gebaseerd op het Robust Data Hold-out algoritme, zorgt voor de ongeëvenaarde data-integriteit van de M6M.

AES-gegevensversleuteling
AES, de standaard versleutelingstechnologie van de overheid van de V.S., is onderverdeeld in drie niveaus: 128, 192, 256. De Plextor M6M maakt gebruik van het hoogste versleutelingsniveau - 256 bits. Dit niveau van ssd-versleuteling is zeer veilig vergeleken met versleuteling die gebaseerd is op BIOS of software, en biedt een sterke beveiliging mocht de computer gestolen worden.

- Ondersteuning voor de SATA Device Sleep standaard (DEVSLP) waardoor de ssd in de slaapstand toch kan communiceren.
- Met de DEVSLP-modus kan de M6M het energieverbruik beperken tot slechts 2 mW. Het activeren uit de DEVSLP-modus duurt slechts 100ms.
- De M6M zorgt ervoor dat een mobiel toestel effectief functioneert en de accu lang meegaat.

De uitermate geavanceerde testfaciliteiten van Plextor
Ssd's van Plextor worden onderworpen aan enkele van de meest rigoreuze tests, en dat zelfs voordat het fabricageproces op gang komt. In parallelle tests worden maar liefst 400 ssd's gedurende 500 uur getest. De allerbeste FLEXSTAR testapparatuur simuleert extreme gebruiksomgevingen, zodat de M6M gemaakt en getest wordt voor de allerhoogste stabiliteit in elke werkomgeving.
Prestatie Mean time between failures (MTBF) 1500000 h
Wi-Fi N
NCQ (Native command queuing) Y
TRIM support Y
S.M.A.R.T support Y
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES
Random write (4KB) 42000 IOPS
Random read (4KB) 73000 IOPS
Overdrachtssnelheid 6 Gbit/s
Schrijfsnelheid 160 MB/s
Leessnelheid 520 MB/s
Solid State Drive (SSD) interfaces Micro Serial ATA III
Solid State Drive (SSD) capaciteit 64 GB
Design Certificering BSMI, UL, TUV, C-Tick, CE, KCC, VCCI, FCC, CB
RoHS compliance Y
Intern Y
Energie Stroomverbruik (lezen) 0.25 W
Eisen aan de omgeving Trillingen, in bedrijf 2.17 G
Schokbestendigheid 1500 G
Temperatuur, in bedrijf 0 - 70 °C
Gewicht en omvang Gewicht 10 g
Hoogte 3.6 mm
Diepte 50.8 mm
Breedte 29.8 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net