VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerPLXPXB120U
Producent Plextor
Part nummer PX-B120U
Omschrijving EXT. BLU-RAY READER PX-B120U BD4X8X DVD24XCD BLACK RETAIL
  Blu-Ray Reader External 4xBD-R, 8XDVDR USB2.0 Retail
Informatie
Taal IN
EAN/UPC4718390722056
Gewicht 0,98 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
PLEXTOR Plextor Blu-Ray drives
 


Product specificaties ***
Omschrijving PX-B120U, USB 2.0, 600g, zwart
De externe PX-B120U Blu-rayspeler kan worden aangesloten op een geschikte laptop of pc voor het probleemloos afspelen van Blu-raydiscs.

Een efficiënt mechanisme met 4 snelheden en een compleet softwarepakket voor het afspelen zorgen voor een high-definition weergave voor de complete blu-rayervaring. Bovendien biedt de drive uitgebreide afspeel- en leesondersteuning voor alle veelgebruikte DVD- en CD-formaten. De PX-B120U verschaft praktische draagbare toegang tot uw films op Blu-ray en DVD, uw muziek-CD's en alle andere bestanden op een optische disk.

De PX-B120U heeft een mooie vormgeving in een compact, draagbaar formaat. De unit wordt gevoed door middel van één praktische USB-poort, waardoor een externe AC-adapter niet nodig is. De kleine omvang en de uitstekende afspeelmogelijkheden maken van de PX-B120U de ideale drive om Blu-rayfilms perfect tot hun recht te laten komen op uw laptop.

Probleemloze weergave van Blu-ray en DVD
- Mechanisme met 4 snelheden zorgt voor probleemloze weergave van Blu-ray en ondersteuning van DVD+ /- R, DVD +/-RW, DVD +/- R DL, DVD-RAM en CD-R.
- Inclusief software voor de weergave van Blu-ray en DVD van hoge kwaliteit. Deze levert niet alleen de complete Blu-rayervaring, maar bevat ook upscaletechnologie voor een optimale beeldkwaliteit bij het afspelen van DVD's.

Aantrekkelijk compact ontwerp
- Compact, plat ontwerp waardoor de drive eenvoudig vervoerd kan worden in bestaande laptoptassen, zonder deze erg zwaar te maken of veel ruimte in te nemen.
- Laden aan de bovenzijde voor gebruiksgemak en mooie styling. Aantrekkelijk ontwerp met mooi golfpatroon en gladde, glanzende afwerking

Praktische enkele USB-voedingsbron
- Voeding via één USB-poortaansluiting, waardoor het niet nodig is een extra externe AC-adapter of andere extra kabels mee te nemen
Aansluitingen USB 2.0 poort(en) 1
Gewicht en omvang Gewicht 600 g
Andere features Media BD-R/BD-RE/BD-ROM/BD-R DL/BD-RE DL/BD-ROM-DL/DVD-ROM/DVD-Video/DVD-RAM/ DVD±R/DVD±R DL/DVD±RW/CD-DA/CD-ROM/CD-ROM/XA/Photo-CD/Video-CD/CD-I FMV/CD Extra/CD Plus/CD-R/CD-RW
Afmetingen (BxDxH) 165 x 165 x 35 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net