VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSDCZ33008GB35
Producent SanDisk
Part nummer SDCZ33-008G-B35
Omschrijving 8GB Cruzer Fit
  OP=OP

VOOR ONZICHTBARE EXTRA OPSLAG EN SNELLE BESTANDSOVERDRACHT
Met zijn geavanceerde databeveiligingsopties en ruime capaciteitbiedt de Cruzer Fit USB-flashdrive een veilige, gemakkelijke manierom uw persoonlijke bestanden mee te nemen. Deze USB-flashdriveheeft een handig onopvallend ontwerp, ideaal voor situaties waareen grote USB-drive te veel van het goede is, zoals bij detelevisie of in de auto. De Cruzer Fit USB is ook makkelijk aan tesluiten op computers en tablets.

ONOPVALLEND EN GEMAKKELIJK AAN TE SLUITEN
Het onopvallende ontwerp van deze schijf, maakt aansluiten op elkUSB-apparaat mogelijk. Sluit de schijf aan op moeilijktoegankelijke plekken, zoals de USB-poorten op uw televisie voorHD-video of neem uw muziekbibliotheek mee in de auto via deUSB-aansluiting op de muziekinstallatie. De flashdrive is voorzienvan een beschermende kap, die de USB-connector beschermt als dezeniet wordt gebruikt.

HOGE CAPACITEIT SCHIJF VOOR MUZIEK, VIDEO, FOTO'S EN PERSOONLIJKEBESTANDEN
Ondanks de compacte afmeting biedt de Cruzer Fit USB-flashdrivegenoeg ruimte voor uw favoriete bestanden en meest belangrijkepersoonlijke data. De schijf is verkrijgbaar in capaciteiten tot 64GB1, waarmee u foto, muziek en alles wat u mee wilt nemen kuntopslaan.

EENVOUDIG OVERZETTEN VAN BESTANDEN MET SLEPEN EN NEERZETTEN
Overzetten van bestanden naar de Cruzer Fit USB-flashdrive issimpel: sluit hem gewoon aan op de USB-poort van uw computer ensleep de bestanden naar de map van de schijf. Er zijn geen extrastuurprogramma of software nodig voor gebruik, zodat u directkunt beginnen met opslaan, meenemen en delen van uw data.

SANDISK SECUREACCESSTM SOFTWARE2 BESCHERMT UW PRIVBESTANDEN
Met de bijgeleverde SanDisk SecureAccess software, kunt u een metwachtwoord beveiligde map maken op uw Cruzer Fit-flashdrive.2 Dewachtwoordbeveiliging gebruikt 128-bit AES-versleuteling2, zodat uuw USB-drive kunt uitlenen zonder dat iemand bij u privbestandenkan.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
SANDISK SanDisk Cruzer
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net