VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSDCZ43032GG46
Producent SanDisk
Part nummer SDCZ43-032G-G46
Omschrijving Ultra fit USB 3.0 32GB
  ZO KLEIN DAT U ER NAUWELIJKS LAST VAN HEEFT. ZO SNEL DAT UNAUWELIJKS HOEFT TE WACHTEN.
Deze ultra kleine, onopvallende drive staat klaar als extraopslagruimte, of verplaatst mediabestanden supersnel tussenapparaten. Geniet van snelheden die tot 15 keer sneller zijn dandie van USB 2.0-schijven1, kopieer een volledige film in minder dan30 seconden.

HANDIGE OPSLAG VOOR AL JE APPARATEN
Vergroot uw opslagcapaciteit met tot 128 GB3 met deze kleine,bescheiden USB 3.0-flashdrive. Sluit hem aan op moeilijktoegankelijke plekken zoals de USB-poort van uw TV om video af tespelen of neem hem mee voor uw laptop of in de auto.

NEEM MEDIA SUPERSNEL MEE WAAR U OOK HEEN GAAT
Niet langer wachten met supersnelle USB 3.0-prestaties. Het is nugemakkelijker dan ooit op uw video, foto en muziekbestandentussen apparaten uit te wisselen. Kopieer een volledige film tot 15keer sneller dan met standaard USB 2.0-schijven.

HOUD UW PERSOONLIJKE BESTANDEN PRIV
De SanDisk Ultra Fit USB 3.0-flashdrive wordt geleverd met SanDiskSecureAccess4, waarmee u een met wachtwoord beveiligde privmap opuw flashdrive kunt maken. Uw bestanden zijn beveiligd met 128-bitAES-versleuteling, dus u kunt uw USB-drive uitlenen zonder dat uwprivacy in gevaar komt.

HERSTEL VERLOREN OF BESCHADIGDE BESTANDEN
Met een jaar gratis gebruik van RescuePRO5-software, kunt ubestanden terughalen, die u eigenlijk niet had willen wissen.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net