VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSDCZ51032GB35BG
Producent SanDisk
Part nummer SDCZ51-032G-B35BG
Omschrijving Cruzer Edge 32GB USB 2.0 Blauw
 

EENVOUDIG SCHUIFSYSTEEM BESCHERMT DE USB-CONNECTOR
De Cruzer Edge USB-flashdrive heeft een strak, gestroomlijndontwerp, dat makkelijk in de zak past. U kunt de USB-connectorlosmaken door middel van het schuifsysteem op de flashdrive,waarmee het extra beschermd is als deze niet gebruikt wordt. Deflashdrive heeft ook een stijlvol zwart met rood uiterlijk, dat bijveel elektronische apparatuur past.

HOGE CAPACITEIT SCHIJF VOOR UW FAVORIETE MEDIABESTANDEN
De Cruzer Edge USB-flashdrive is ontworpen door de pioniers op hetgebied van flashgeheugen en combineert een ruime capaciteit met eencompacte uitvoering. De flashdrive is verkrijgbaar in capaciteitentot 64 GB1, waarmee u er foto, muziek, video en persoonlijkedata op kunt bewaren.

GEMAKKELIJK EN SNEL BACKUP VAN BESTANDEN METSLEPEN-EN-NEERZETTEN
Overzetten van bestanden naar de Cruzer Edge USB-flashdrive issimpel: sluit hem gewoon aan op de USB-poort van uw computer ensleep de bestanden naar de map van de schijf. Er zijn geen extrastuurprogramma of software nodig, dus u kunt direct uw dataopslaan, meenemen en delen.

Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net