VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSDSSDXPS480GG25
Producent SanDisk
Part nummer SDSSDXPS-480G-G25
Omschrijving 480GB SSD Extreme Pro SATA 2, 5
  Op = Op

GRENZELOZE PRESTATIES.

CONSISTENTE PRESTATIES OP ALLE NIVEAUS
Geen gehaper. Geen onderbrekingen. Innovatieve nCachePro-technologie levert extreme prestaties waarop u kunt vertrouwen,elke dag, elke week, elk jaar.

SNELHEDEN VAN PROFESSIONEEL NIVEAU
SanDisk Extreme PRO SSD levert supersnelle sequentile leessnelhedenvan 550 MB/s1, zodat u zonder vertragingen kunt werken enspelen.

LADEN EN UITVOEREN IN EEN OOGWENK
Wachttijd bij het laden van grote apps en games met intensievegraphics is tijd die u nooit meer terugkrijgt. Met SanDisk ExtremePRO SSD wordt dit tijd die u nooit hoeft te verspillen.

VERTROUW OP UW SSD. WIJ DOEN DAT OOK.
Wij ondersteunen onze SSD maar liefst tien jaar. Omdat wij al meerdan 20 jaar geleden de moderne SSD hebben uitgevonden, hebben weeen goede reden om in onze schijven te geloven.

ALTIJD OP DE HOOGTE
Met ons SanDisk SSD-dashboard hebt u altijd inzicht in hoe uw drivepresteert, welke firmware-updates beschikbaar zijn en wat u kuntdoen om de prestaties op het hoogste peil te houden.

WERKT KOEL EN STIL
Doordat onze SSD geen bewegende delen hebben, werken ze koel enstil, zelfs bij intensief gebruik. De accu werkt langer op eenenkele lading en je laptop heeft een langere levensduur van tot wel33%.
EAN/UPC0619659119942
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net