VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSITWLM4600
Producent Sitecom
Part nummer WLM-4600
Omschrijving N300 Wi-Fi Gigabit Modem/Router - X4 + USB & Sitecom Cloud
Security
EAN/UPC8716502026487
Gewicht 0,83 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 802.11a/b/g/n, 300 Mbps, WPA-TKIP, WPA-AES, WPA2, WPA-Radius, Plug & Play
Met deze modemrouter creëer je eenvoudig een draadloos netwerk en kun je supersnel internet, bestanden en randapparatuur delen. Dankzij het geïntegreerde ADSL2+-modem sluit je de modemrouter rechtstreeks aan op je ADSL-lijn.

De modemrouter biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps en levert goede draadloze dekking dankzij de twee ingebouwde antennes. De modemrouter is uitgerust met vier gigabitpoorten voor een kabelsnelheid tot 1000 Mbps, de perfecte opstelling voor gameconsoles en desktop-pc's die voor zware toepassingen worden gebruikt.

Met deze modemrouter zet je in een handomdraai een gastnetwerk op. Met een gastnetwerk kunnen vrienden en familie bij jou thuis veilig internet gebruiken zonder dat ze toegang krijgen tot jouw netwerk, doordat alle privébestanden in het netwerk zijn afgeschermd.

Sitecom Cloud Security biedt uitgebreide real-time bescherming tegen online-dreigingen tijdens het browsen. Voor iedere opgevraagde website controleert de modemrouter de database in de cloud op dreigingen en waarschuwt je zo nodig. En omdat deze beveiliging in de modemrouter is geïntegreerd, profiteren alle apparaten binnen je netwerk van dezelfde bescherming, van je pc tot je notebook, tablet, smartphone, gameconsole of smart-tv. Sitecom Cloud Security biedt bescherming tegen virussen, phishing, schadelijke websites (URL-blokkering) en kwetsbare software ('exploits'), en stelt je in staat advertenties en websitetracking te blokkeren. Bij de modemrouter ontvang je automatisch een gratis proefperiode van zes maanden op Sitecom Cloud Security.

De modemrouter is voorzien van een USB 2.0-poort voor aansluiting van een externe harde schijf, printer of webcam, zodat je het apparaat met alle gebruikers binnen het netwerk kunt delen. Print vanaf elke locatie in huis of maak backup-bestanden vanaf elke computer op de aangesloten externe harde schijf. Dankzij de ingebouwde DLNA-mediaserver kun je, waar dan ook in huis, films vanaf de aangesloten harde schijf rechtstreeks naar DLNA-gecertificeerde spelers streamen.

De modemrouter wordt geleverd met een voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord waardoor je je apparaten eenvoudig kunt aansluiten via één enkele druk op de OPS-knop (One-Push-Setup). De modemrouter is bovendien IPv6 ready zodat je gebruik kunt maken van de nieuwe generatie Internet Protocol.

Naast de uitgebreide reeks functies, weet de modemrouter ook te overtuigen door de state-of-the-art look en het innovatieve ontwerp. De matte, glanzende en met structuur afgewerkte witte buitenkant geeft de router een zeer hoogwaardig uiterlijk. Luchtopeningen aan alle kanten zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Met de bijgeleverde standaard kan de modemrouter staand of op het bureau worden geplaatst, of aan de muur worden gemonteerd.
Ethernet LAN-eigenschappen Bekabelingstechnologie 10/100/1000Base-T(X)
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100, 1000 Mbit/s
Ethernet LAN-verbinding Y
Draadloos LAN WLAN type 802.11a, 802.11b, 802.11g
WLAN-verbinding Y
Aansluitingen Aansluiting voor netstroomadapter Y
USB-versie 2.0
Aantal USB-aansluitingen 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 4
WAN-poort Ethernet (RJ-45), Wi-Fi
DSL-eigenschappen DSL aansluiting ADSL2+
Antenne Antennas quantity 2
Soort antenne internal
Beveiliging Ondersteunde beveiligingsalgoritmen WPA-AES, WPA-TKIP, WPA2
 
Gerelateerde producten
2240 Communicatie - Routers/gateways
SITWLR4000 - EOL* WIRELESS GIGABIT ROUTER 300N X4 WITH CLOUD SECURITY
SITWLR5000 - EOL* WIRELESS GIGABIT ROUTER 300N DUALBAND - X5 CLOUD SECURITY
SITWLR6000 - EOL* Wireless Gigabit Dualband Router 450N X6 - Pure E-motion
5540 HiFi - Media players
SITMD271 - EOL* PORTABLE TV MEDIAPLAYER 500GB FULL HD 1080P REMOTE DTS
SITMD272 - EOL* HDD TV Media Player 2TB - Full HD 1080p DTS Dolby DLNA Ethernet
SITMD273 - EOL* Network TV Media Player - Full HD 1080p DTS Dolby DLNA Ethernet
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net