VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSITWLR7100
Producent Sitecom
Part nummer WLR-7100
Omschrijving Wi-Fi Gigabit Dualband Router AC1200 X7 + 2x USB Sitecom Cloud
Security and DLNA Support
EAN/UPC8716502027620
Gewicht 0,78 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Wi-Fi, 300/900 Mbps, 2.4/5 GHz, 802.11ac, USB 2.0
Met deze draadloze AC router beschik je over een supersnel draadloos netwerk waarmee je internet, bestanden en apparaten binnen je thuisnetwerk kunt delen.

De router ondersteunt 802.11ac, de nieuwste generatie Wi-Fi-technologie waarmee je thuisnetwerk een heel nieuw niveau bereikt. De draadloze AC router levert niet alleen de hoogste draadloze snelheden ooit, maar ook betere stabiliteit voor je Wi-Fi-verbinding. En het streamen van meerdere HD-films wordt eindelijk een adembenemende ervaring doordat video’s probleemloos en zonder hinderlijke onderbrekingen worden afgespeeld.

Deze router biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps op de 2,4 GHz frequentie en tot 900 Mbps op de 5 GHz frequentie. De standaard 2,4 GHz frequentie is ideaal voor de wat lichtere toepassingen, zoals online-winkelen, e-mailen en internetbankieren, terwijl de minder drukke 5 GHz frequentie perfect is voor zwaardere toepassingen, waaronder HD-streaming en online-gamen. Dankzij de 4 interne antennes is het draadloze bereik uitstekend. De router is uitgerust met vier gigabitpoorten voor een bekabelde snelheid tot 1000 Mbps, de perfecte opstelling voor gameconsoles en desktop-pc's die voor zware toepassingen worden gebruikt.

Met deze router zet je in een handomdraai twee gastnetwerken op, één voor het 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk en één voor het 5 GHz Wi-Fi-netwerk. Met een gastnetwerk kunnen vrienden en familie bij jou thuis veilig internet gebruiken zonder dat ze toegang krijgen tot jouw netwerk, doordat alle privébestanden in het netwerk zijn afgeschermd.

Sitecom Cloud Security biedt uitgebreide real-time bescherming tegen online-dreigingen tijdens het browsen. Voor iedere opgevraagde website controleert de router de database in de cloud op dreigingen en waarschuwt je zo nodig. En omdat deze beveiliging in de router is geïntegreerd, profiteren alle apparaten binnen je netwerk van dezelfde bescherming, van je pc tot je notebook, tablet, smartphone, gameconsole of smart-tv. Sitecom Cloud Security biedt bescherming tegen virussen, phishing, schadelijke websites (URL-blokkering) en kwetsbare software ('exploits'), en stelt je in staat advertenties en websitetracking te blokkeren. Bij de router ontvang je automatisch een gratis proefperiode van zes maanden op Sitecom Cloud Security.

De router is voorzien van een USB 2.0-poort voor aansluiting van een externe harde schijf, printer of webcam, zodat je het apparaat met alle gebruikers binnen het netwerk kunt delen. Print vanaf elke locatie in huis of maak back-ups vanaf elke computer op de aangesloten externe harde schijf. Dankzij de ingebouwde DLNA-mediaserver kun je, waar dan ook in huis, films vanaf de aangesloten harde schijf rechtstreeks naar DLNA-gecertificeerde spelers streamen.

De router wordt geleverd met een voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord waardoor je je apparaten eenvoudig kunt aansluiten via één enkele druk op de OPS-knop (One-Push-Setup). De router is bovendien IPv6 ready zodat je gebruik kunt maken van de nieuwe generatie Internet.

Naast de uitgebreide reeks functies, weet de router ook te overtuigen door de eigentijdse vormgeving en het innovatieve ontwerp. De matte, glanzende en met structuur afgewerkte witte buitenkant geeft de router een zeer hoogwaardig uiterlijk. Luchtopeningen aan alle kanten zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Met de bijgeleverde standaard kan de router staand geplaatst worden of aan de muur worden gemonteerd.
Warranty 10 jaar
Ethernet LAN-eigenschappen Bekabelingstechnologie 10/100/1000Base-T(X)
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100, 1000 Mbit/s
Ethernet LAN-verbinding Y
Draadloos LAN Dual-band Y
Ondersteunde WLAN data-overdrachtsnelheden 300, 900 Mbit/s
WLAN type 802.11ac
WLAN-verbinding Y
Aansluitingen Aansluiting voor netstroomadapter Y
USB-versie 2.0
Aantal USB-aansluitingen 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 4
WAN-poort Ethernet (RJ-45), Wi-Fi
Antenne Antennas quantity 4
Frequentieband 2.4 & 5 GHz
Soort antenne internal
Beveiliging Ondersteunde beveiligingsalgoritmen WPA2
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net