VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSNYSLBG2S
Producent Sony
Part nummer SL-BG2S
Omschrijving ext.SSD256GB USB3.0 290MBs silverAlu PW-Manager-Backup S/W
EAN/UPC4905524991369
Prijs excl BTW135,00 EUR
Prijs incl BTW163,35 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Externe Solid State Drive met ultradunne vormgeving en snelle gegevensoverdracht via USB 3.0
Snelle gegevensopslag in zakformaat


Past met gemak in uw broekzak: Deze stijlvolle externe Solid State Drive is kleiner dan een creditcard. Door het ultracompacte, draagbare ontwerp weegt de drive slechts 35 g en is deze slechts 9,4 mm dik: het perfecte formaat voor uw handtas of broekzak. De duurzame afwerking van geborsteld aluminium is beschikbaar in zwart of zilver en zal uw vrienden en collega's versteld doen staan..

Tot 256 GB opslagcapaciteit: Berg uw kostbare bestanden veilig op met tot wel 256 GB opslagruimte* – dat is genoeg ruimte om uw foto's, video's, muziek en meer op te slaan en te ordenen. En met extra ingebouwde beveiliging is dit een echt veiligere en eenvoudigere manier om uw gegevens te beheren.*Opslagcapaciteit is afhankelijk van het model en de regio..

Betrouwbaar ontwerp voor veilige opslag van bestanden: Door gebruik te maken van flash-geheugen, net zoals een USB-stick, wordt er minder warmte gegenereerd en kunnen Solid State Drives snellere en beter betrouwbare prestaties leveren dan conventionele externe vaste schijven. En omdat het ontwerp geen beweegbare onderdelen heeft, is de kans op mechanische mankementen veel kleiner. Zo weer u zeker dat al uw bestanden veilig zijn..

USB 3.0-interface voor snelle overdrachten: U hoeft niet lang meer te wachten terwijl uw bestanden worden overgedragen. Deze externe Solid State Drive is compatibel met USB 3.0 (5 GB/s), waarmee gegevens ongeveer tien keer zo snel als met USB 2.0 kunnen worden overgedragen..

Password Protection Manager voor volledige beveiliging: Volledige gemoedsrust met Password Protection Manager. Na het activeren wordt u iedere keer dat u verbinding maakt met uw pc om een wachtwoord gevraagd*. U kunt aan specifieke partities een wachtwoord toewijzen en andere partities toegankelijk maken voor openbaar gebruik. Bovendien zorgt een hoge 256-bits AES-codering voor extra beveiliging.* Software alleen voor Windows. U kunt de drive wel op een Mac® ontgrendelen nadat het wachtwoord is ingesteld..

Backup Manager voor intelligent bestandsbeheer: Met Backup Manager-software kunt u moeiteloos back-ups maken van gegevens op uw pc of laptop*. De software herkent bestanden die onlangs zijn gewijzigd of toegevoegd en draagt alleen deze over, waardoor u tijd bespaart.* Backup Manager-software moet vóór het gebruik op uw host-pc worden geïnstalleerd..

Prestatie Leessnelheid 290 MB/s
Solid State Drive (SSD) capaciteit 256 GB
Poorten & interfaces USB-versie 3.0 (3.1 Gen 1)
Design Materiaal behuizing Aluminium
Kleur van het product Silver
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net