VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSTT45PAT15MOR
Producent StarTech.com
Part nummer 45PAT15MOR
Omschrijving 15 m Orange Snagless Cat5e UTP Patch Cable
Infolink
Informatie
EAN/UPC0065030847247
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 15 m Cat5e RJ45 UTP Netwerkkabel zonder Uitsteeksels - Oranje
Leg netwerkverbindingen via Fast Ethernet met deze kwalitatief hoogwaardige Cat5e-kabel, met Power-over-Ethernet-functionaliteit
De 45PAT15MOR Cat5e Netwerkkabel (15m) voldoet aan of overtreft alle Cat5e-specificaties voor een betrouwbare Ethernet-netwerkverbinding, en is voorzien van een duurzame, oranje PVC-omhulling waarmee u uw netwerkaansluitingen desgewenst een kleurcode kunt geven.
Om te zorgen voor een lange levensduur is deze kwalitatief hoogwaardige Cat5e-netwerkkabel uitgevoerd zonder uitsteeksels, zodat de RJ45-connectorclips tegen beschadiging wordt beschermd en de kabel tijdens installaties minder snel zal blijven haken. De kabel is ook voorzien van gegoten PVC-trekontlasting die voorkomt dat de aansluitpunten van de RJ45-connectoren onder een scherpe hoek kunnen worden verbogen – dit verlaagt het risico op beschadiging aan de kabel, wat de netwerkprestaties nadelig zou kunnen beïnvloeden.
Deze in kwalitatief hoogwaardig materiaal uitgevoerde Cat5e-netwerkkabel levert betrouwbare prestaties en wordt geleverd met onze levenslange garantie.
100% koper – waar voor uw geld
De Cat5e-kabels van StarTech.com worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige geleiders. Hoewel veel kabelfabrikanten een ""goedkopere"" kabel op basis van verkoperd aluminium aanbieden, sluiten wij op het gebied van kwaliteit geen compromissen en zorgen ervoor dat u investeert in een netwerkkabel met topprestaties die de investering dubbel en dwars waard is.


0,5 mm kabeldikte
Deze Cat5e-kabel is uitgevoerd in 0,5 mm dik koperdraad en ondersteunt een breed scala van Ethernet-toepassingen zoals Power over Ethernet (PoE). Omdat we gebruik maken van kwalitatief hoogwaardig koperdraad, zijn onze kabels gemakkelijk in staat het voor Power over Ethernet-toepassingen benodigde vermogen te leveren, waarbij kabels van lagere kwaliteit uit verkoperd aluminium eventueel kunnen leiden tot het doorgeven van onvoldoende vermogen, oververhitting, schade aan apparatuur en zelfs brand.


Vergulde aansluitingen van 50 micron
Deze RJ45-netwerkkabel is voorzien van hoogwaardige aansluitingen met een vergulding van 50 micron, voor een optimale geleiding en minder signaalverlies als gevolg van oxidatie of corrosie.
- Vergulde connectoren van 50 micron zorgen voor een optimale geleiding en minder signaalverlies als gevolg van oxidatie of corrosie
- Afschermingen van de RJ45-connectorclips zorgen ervoor dat de stekkers minder snel blijven haken bij het leggen van de kabel
- Met levenslange garantie door StarTech.com.
Technische details Kleur van het product Orange
Connector contacts behuizing Gold
Soort stekkers male/male
Connector 2 RJ-45
Connector 1 RJ-45
Lengte snoer 15 m
Verpakking Lengte 255.00 mm
Hoogte van de doos 15.00 mm
Breedte van de doos 330.00 mm
Andere features Soort kabel Cat5e
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net