VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSTTDRW110ATABK
Producent StarTech.com
Part nummer DRW110ATABK
Omschrijving Black VALUE ATA133 CUSHION Drive Drawer
Infolink
Taal UK
EAN/UPC0065030795388
Gewicht 0,58 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
STARTECH Drive enclosures en docks
 


Product specificaties ***
Omschrijving Zwarte 3,5 inch IDE Harde Schijf Mobile Rack voor 5,25 inch Bay met Ventilator
Verwissel gemakkelijk 3,5 inch IDE harde schijven via een 5,25 inch bay
Deze hoogwaardige verwisselbare SATA Harde Schijf Lade / Mobile Rack biedt een handige opslagmogelijkheid om snel ATA66, ATA100 en ATA133 harde schijven in en uit een computer te kunnen verwisselen (hot-swapping) zonder de computerbehuizing te hoeven openen.
Installeer gewoon de (meegeleverde) lade in een 5,25 inch bay in de computer, en monteer vervolgens een 3,5 inch ATA harde schijf in het inbouwframe (verwisselbare caddy). U sluit de ATA harde schijf gemakkelijk aan op de computer door de caddy gewoon in de bay te schuiven. Deze kan worden vergrendeld om ongeoorloofde verwijdering van de geïnstalleerde ATA-schijf te voorkomen.
De mobile rack is een praktische en tijdbesparende opslagmogelijkheid, voorzien van LED-indicatoren op het voorpaneel die continu de status van de geïnstalleerde schijf aangeven.
De schijflade is ideaal voor schijven met grote opslagcapaciteit. Het ondersteunt ATA66, ATA100 en ATA133 harde schijven met een capaciteit tot 750 GB, zodat u in een handomdraai grote hoeveelheden gegevens kunt uitwisselen.
De caddy is aan de achterkant voorzien van een ventilator op kogellagers die de gemonteerde schijf afkoelt, voor een optimale werking en lange levensduur van de schijf. Om schade aan de harde schijf tijdens het verwisselen in en uit de computer te voorkomen, is de caddy voorzien van schokdempers en rubber stootkussens die trillingen / schokken aan de schijf beperken.
Het mobile rack is een betrouwbare, duurzame oplossing in een stevige aluminium constructie die bestand is tegen meer dan 3000 plaatsingen/verwijderingen en wordt gelevered met 2-jaar garantie door StarTech.com.
* Mobile rack zorgt voor het snel en veilig verwijderen / vervangen van schijven, terwijl een vergrendeling onbevoegde toegang tot de schijf voorkomt
* Rubber schokdempers, koelventilator en bestendigheid tegen meer dan 25.000 plaatsingen/verwijderingen zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid voor het mobile rack en de IDE-schijf
* Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Harde schijf Drive bays 3.5 "
Ondersteunde HDD aansluitingen Ultra-ATA/133
Technische details Kleur van het product Black
LED-indicatoren Power
Gewicht en omvang Gewicht 530 g
Verpakking Hoogte van de doos 235.00 mm
Breedte van de doos 47.00 mm
Andere features Afmetingen (BxDxH) 220 x 148 x 41 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net