VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSTTMHD2HDF11
Producent StarTech.com
Part nummer MHD2HDF11
Omschrijving Samsung Galaxy MHL Adapter Converter - 11 Pin Micro USB to HDMI
  Samsung Galaxy MHL Smartphone Adapter - 11 Pin Micro USB Mobile High-Definition naar HDMI - RCP CEC Anynet+ Support - Externe video-adapter - SiI9292CNUC - MHL (11 pin) - HDMI - zwart
Infolink
EAN/UPC65030851442
Gewicht 0,03 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving SiI9292CNUC, MHL 2.0, HDMI, 1080p, 5 m, 192 KHz, 7.1
De MHD2HDF11 Samsung Galaxy MHL™-adapter is een actieve micro USB naar HDMI® videoadapter waarmee u een Samsung Galaxy 11-polige, voor MHL 2.0 geschikte smartphone of tablet (S3, S4, Note 2 of toekomstige 11-polige MHL-apparaten) kunt aansluiten op een niet voor MHL geschikte HDTV, scherm of projector via HDMI.

De adapter vergemakkelijkt de aansluiting van uw voor MHL 2.0 geschikte smartphone op een groot scherm en het delen van uw foto's, video (met ondersteunende audio) en andere op uw mobiele apparaat opgeslagen inhoud op een groot scherm. Voor extra comfort ondersteunt het mobiele adapterapparaat RCP (Remote Control Protocol), waarmee u de afstandsbediening van uw tv kunt gebruiken voor de bediening van uw smartphone, bij tv's die zijn uitgerust met CEC of Anynet+.

Voor maximale video- en audiokwaliteit ondersteunt deze 11-polige MHL HDMI-adapter een uitgangsresolutie van 1080p en 7.1-kanaals digitale audio, waardoor de multimedia-ervaring wordt geoptimaliseerd. Om te voorkomen dat de accu leegloopt, heeft deze compacte adapter een micro USB-poort aan de3 zijkant, waarmee u uw mobile apparaat tijdens het gebruik kunt opladen.

Deze compacte, actieve adapter heeft een micro USB-poort aan de zijkant voor het gemakkelijk gelijktijdig laden van uw aangesloten mobiele apparaat, zodat het altijd gebruiksklaar is.
Warranty 2 jarige
Aansluitingen Soort stekkers male/female
Connector 2 USB, HDMI
Connector 1 MHL 2.0
Technische details Compatibiliteit Samsung Galaxy
Lengte snoer 5 m
Kleur van het product Black
Gewicht en omvang Gewicht 32 g
Certificaten Certificering RoHS
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 0 - 45 °C
Temperatuur bij opslag -20 - 70 °C
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net