VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSTTUSB3VDOCKH
Producent StarTech.com
Part nummer USB3VDOCKH
Omschrijving HDMI Docking Station for Laptops - USB 3.0 - Universal Laptop
Docking Station - HDMI Laptop Dock for Hot Desks - Compact
Housing - Perfect for BYOD and CYOD - Supports Fast-Charge
  HDMI docking station voor laptops - USB 3.0 - Universele laptop port replicator - HDMI dock voor hot desks - Dockingstation - (USB) - GigE
Infolink
Informatie
EAN/UPC65030861823
Gewicht 0,55 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving StarTech.com HDMI docking station voor laptops USB 3.0 Universele laptop port replicator HDMI dock voor hot desks
Dit HDMI® docking station voor laptops is een voordelige manier om een volledig uitgerust werkstation te maken, dat door meerdere mensen in een hotdesk-omgeving kan worden gebruikt.

U kunt eenvoudig essentiële verbindingen zoals een extra scherm aan uw laptop toevoegen, voor een efficiëntere, comfortabelere werkomgeving. Nu kunnen u en uw collega's de productiviteit verhogen, zelfs op een plek met minimale bureauruimte.

Het universele laptop docking station is bij uitstek geschikt voor kantoren en bedrijven die meer laptopgebruikers hebben dan beschikbare werkstations, en is daarom een perfecte oplossing voor BYOD (Bring Your Own Device) applicaties.

Essentiële verbindingen die ideaal zijn voor hotdesks
Met dit laptop dock kunt u een hotdesk maken op een plek met beperkte ruimte. Bij hotdesks zijn laptopgebruiker niet gebonden aan één specifiek werkstation, zodat ze gemakkelijk kunnen komen en gaan. Bovendien zijn hotdesks betaalbaarder en gemakkelijker en nemen minder ruimte in beslag dan traditionele werkplekken.

U kunt snel starten met werken, door uw laptop met slechts één USB 3.0 kabel op het dock aan te sluiten. Het dock is een efficiënte oplossing voor het toevoegen van een extra scherm, een gigabit netwerkverbinding en meerdere USB-apparaten, zonder diverse individuele adapters te hoeven aansluiten.

Het is een voordelig docking station dat toch alle gebruikelijke poorten van een volledig uitgerust werkstation biedt, zoals een HDMI-uitgang, en bij combinatie met uw laptopscherm, kunt u eenvoudig dubbele schermen configureren.

Compact design maximaliseert uw beschikbare ruimte
Als u onvoldoende fysieke werkruimte heeft, kan dit USB 3.0 (ook bekend als USB 3.1 Gen 1 - 5 Gbps) docking station u helpen. Het compacte design neemt slechts minimale ruimte in beslag, zodat u het in kleinere ruimtes kunt integreren dan bij traditionele docking stations of desktopcomputers.

Door uw beschikbare ruimte te maximaliseren, kan het compacte dock de extra aanschafkosten en problemen van meer bureaus, werkplekken of kantoren helpen voorkomen.

Door zijn compacte design is het dock bij uitstek geschikt voor hotdesks, en is daarom ideaal voor gebruik op grote schaal in bedrijven, klaslokalen, computerlabs en overheidsinstellingen. Daarnaast kan het netjes worden geïntegreerd in thuiskantoren met beperkte ruimte.

De altijd ingeschakelde snellaadpoort maakt opladen gemakkelijker
U kunt het ongemak van een lege batterij voorkomen en zorgen dat uw mobiele apparaat altijd gebruiksklaar is, dankzij de USB snellaad- en synchronisatiepoort van het dock. Bovendien ondersteunt de altijd ingeschakelde USB-poort het opladen van apparaten, zelfs als uw laptop niet op het dock is aangesloten.

Als u haast hebt, laadt de gemakkelijk toegankelijke USB-poort uw smartphone of tablet sneller op dan traditionele USB-poorten. Deze in het frontpaneel aangebrachte poort garandeert dat uw mobiele apparaat altijd binnen handbereik is, zodat u tegelijkertijd uw werk kunt uitvoeren en kunt genieten van comfortabel opladen van apparaten in uw werkstation.

De USB3VDOCKH wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.
Warranty 2 Years
Poorten & interfaces Aansluiting voor netstroomadapter Y
Type aansluitplug 3.5 mm
Combo koptelefoon/microfoon port Y
Hoofdtelefoonuitgangen 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
USB-connectortype USB Type-B
Hostinterface USB 3.0
USB 3.0 (3.1 Gen 1) ports quantity 3
Verbindingstechnologie Cable
Netwerk Netwerkstandaard IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3u
Wake-on-LAN Y
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100,1000 Mbit/s
Ethernet LAN Y
Opslagmedia Geïntegreerde geheugenkaartlezer N
Prestatie Auto MDI/MDI-X Y
Full duplex Y
Resolutie (maximum digitaal) 2560 x 1440 Pixels
UASP-ondersteuning Y
USB data-overdrachtssnelheden 5000 Mbit/s
Energie Spanning 5 V
Output current 4 A
Plugtype Type M
Vermogensverbruik (max) 20 W
Compatibele soorten stopcontacten AU,EU,UK,US
Stroom 0.8 A
AC invoer voltage 100-240 V
Design Certificering CE, FCC
RoHS compliance Y
LED-indicatoren Y
Materiaal Plastic
Ondersteunt Windows Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot Y
Kleur van het product Black,Silver
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C
Temperatuur, in bedrijf 5 - 50 °C
Gewicht en omvang Gewicht pakket 350 g
Hoogte van de verpakking 51 mm
Diepte van de doos 213 mm
Breedte van de verpakking 149 mm
Hoogte 26 mm
Diepte 139 mm
Breedte 79 mm
Inhoud van de verpakking Inclusief AC-adapter Y
Gebruikershandleiding Y
Overige specificaties Chipset DisplayLink - DL-3700, VLI - VL812
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net