VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerSYNDS1515PLUS
Producent Synology
Part nummer DS1515+
Omschrijving ALL in1 SERVER DS1515+BAREBONE w/o HDD
  Disk Station DS1515+ - NAS server - SATA 3Gb/s - RAID 0,1, 5, 6, 10, JBOD - Gigabit Ethernet

Ultra-snelle NAS, geoptimaliseerd voor zware taken enencryptie.
Met een quad-core processor, hardwarematige encryptie en naadlozesoftware-integratie, is de DS1515+ een krachtige en makkelijk uitte breiden NAS-server met ongekende prestaties en snelledataversleuteling. De DS1515+ is schaalbaar en kan worden uitgerustmet maximaal 6GB DDR3 RAM. In combinatie met twee DX513uitbreidingsunits bedraagt de maximale ruwe opslagcapaciteit90TB.

Quad-core CPU voor ongekend hoge prestaties
De DS1515+ is voorzien van een 2, 4GHz quad-core Intel Atomprocessor. In combinatie met 2GB DDR3 RAM (uit te breiden tot 6GB),biedt deze NAS leessnelheden van ruim 450.77MB/sec enschrijfsnelheden van ruim 396.5MB/sec. Dankzij deze prestaties kande DS1515+ moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd aan en biedthet de aangesloten systemen consistent hoge doorvooersnelheden.

Snelle overdracht van van versleutelde gegevens metAES-NI
Het versleutelen van data is een essentieel onderdeel van goedbeveiligingsbeleid. Met hardwarematige encryptie is de DS1515+ debij uitstek geschikt voor het opslaan van gevoelige data; bestandenen mappen worden 'on the fly' versleuteld, zonder merkbaarprestatieverlies. Bij versleutelde data biedt de DS1515+overdrachtsnelheden van ruim 448.71MB/sec lezen en 191.12MB/secschrijven.

Vier LAN-poorten ondersteunen failover en LinkAggregation.
Met vier Ethernet-poorten die failover en Link Aggregationondersteunen, zorgt de DS1515+ voor continuenetwerkbeschikbaarheid. Zelfs wanneer een van de LAN-verbindingenuitvalt, blijft de netwerkconnectviteit in stand zodat kostbaredowntime wordt voorkomen. Link Aggregation zorgt voor hogeredatasnelheden dan mogelijk is via n netwerkaansluiting.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud
Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable hardeschijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werkingals een harde schijf aan vervanging toe is. De DS1515+ is uitgerustmet een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van eenspeciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing. Wanneerhet systeem een ??ventilatorstoring detecteert, zorgt hetingebouwde redundantiemechanisme voor een continue werking totdatde ventilator wordt vervangen.

Meegeleverde Accessoires
  • Synology DS1515+
  • Montagekit
  • Snelstartgids
  • Camera Licentiepack
  • Netstroom adapter
  • 2x Netwerkkabel

  • Harde schijfladesleutels

EAN/UPC4711174721825
Gewicht 5,20 (kg)
Prijs excl BTW651,00 EUR
Prijs incl BTW787,71 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net