VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerTOSHDWG21CEZSTA
Producent Toshiba
Part nummer HDWG21CEZSTA
Omschrijving N300 High-Reliability Hard Drive 12TB
 

4260557510773Toshiba N300 NAS 12TB-SATA-7200rpm-256mb-3, 5'-retail

Informatie
EAN/UPC4260557510773
Garantie 36 (mnd)
Prijs excl BTW351,00 EUR
Prijs incl BTW424,71 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 8.89 cm (3.5") , SATA III, 6 Gbps, 7200 RPM, 128MB, 770 g
De N300 3,5-inch interne harde schijf van Toshiba biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor NAS en andere hoogwaardige opslagsystemen. Hij voorziet 24 uur x 7 dagen in hoge opslagcapaciteit die voldoet aan alle eisen qua betrouwbaarheid, duurzaamheid, prestaties en schaalbaarheid voor persoonlijk gebruik, kantoor aan huis en kleine bedrijven. De N300 is verkrijgbaar met een capaciteit van maximaal 14 TB.

Ontworpen voor NAS

Toshiba weet via contacten met NAS-fabrikanten dat er vraag is naar betrouwbare schijven die voldoen aan de eisen voor het opslaan en ophalen van gegevens bij onder meer streaming, back-ups en archivering. De schijf ondersteunt multi-RAID-systemen met maximaal 8 harde schijven om grote datavolumes op betrouwbare wijze op te slaan en te benaderen via meerdere clients, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Geïntegreerde RV-sensoren

Gewone harde schijven zonder RV-sensoren kunnen de prestaties van een multi-bay NAS-systeem beïnvloeden door het ontstaan van 'domino'-vibratie. N300-schijven zorgen voor hoge betrouwbaarheid door de gevolgen van trillingen te minimaliseren met geavanceerde controle- en detectietechnologie. Meerdere sensoren detecteren de geringste schokken en ingebouwde RV-sensoren compenseren ook rotatie-vibratie om de mogelijkheid van 'domino'-vibratie in multi-bay NAS-configuraties te elimineren.

Permanente werking

NAS-systemen in kleine bedrijven of creatieve omgevingen worden vaak gebruikt door meerdere personen tegelijk, op verschillende locaties. Daarom moeten moderne NAS-schijven een hoge overdrachtssnelheid bieden, met gelijktijdig uploaden en downloaden, 24 uur x 7 dagen. De zeer betrouwbare en schaalbare N300 haalt een werklastfactor van max. 180 TB per jaar, tot 3 keer zo hoog als conventionele harde schijven voor desktops.

Hoge duurzaamheid en warmtepreventie

Het gebruik van zeer duurzame componenten is een van de redenen waarom de N300-serie duurzamer is dan andere conventionele harde schijven. Door automatische aanpassing van de zoeksnelheid om warmte tijdens gebruik bij hoge temperatuur te verminderen neemt de duurzaamheid in veeleisende omstandigheden nog verder toe.

Hoge snelheid in een omgeving met meerdere schijven

Een gegevensbuffer van 256 MB of 128 MB zorgt voor topprestaties en een hoge leessnelheid bij zware belasting door gegevenstoegang via meerdere gebruikers. Dit maakt de schijf geschikt voor kleine bedrijven en creatieve professionals die een oplossing zoeken voor de verwerking van hoge datavolumes in een multi-RAID NAS-omgeving.

Geoptimaliseerde cachetoewijzing

Toshiba’s Dynamic Cache Technology, een autonoom cache-algoritme met intern bufferbeheer, optimaliseert de toewijzing van de cache tijdens lezen/schrijven om prestaties te leveren van het hoge niveau dat vereist wordt door real-time domeinen.

Minder geluid en energiekosten

De N300 NAS Hard Drives van 12 TB en 14 TB bieden een laag energieverbruik en een hogere opslagdichtheid dankzij een met helium verzegeld ontwerp. De laserlastechniek van Toshiba Group zorgt ervoor dat het helium veilig verzegeld blijft in de schijfbehuizing. Met oog voor het milieu is de akoestische uitvoer van de met helium gevulde N300-modellen beperkt tot 20 dB (standaard) in ruststand. De apparaten zijn ideaal voor grootschalige serversystemen en bieden een rijke schaalbaarheid van maximaal 8 schijven.

GEBOUWD VOOR DUURZAME PRESTATIES

Toshiba is wereldwijd bekend vanwege meer dan 50 jaar toonaangevende innovatie. Dat is ook de drijvende kracht achter het hoogwaardige aanbod van harde schijven. Dankzij de schat aan ervaring van Toshiba op het gebied van harde schijven bent u verzekerd van een hoge capaciteit en uitstekende prestaties voor uw opslagsysteem. En de uitgebreide garantie van drie jaar op de N300 zorgt voor absolute gemoedsrust.

- 3,5" SATA harde schijf
- 7200 rpm
- 128/256 MB buffer
- 24/7 gebruik
- Optimaal voor 1- tot 8-bay NAS
- Hoge betrouwbaarheid en verbeterde real-time prestaties
- Toshiba Dynamic Cache Technology
- Toshiba Stable Platter Technology
- Zeer duurzaam ontwerp
- Technologie voor gegevensbeveiliging
- Temperatuurregeling
Warranty 3 jaar garantie
Kenmerken RoHS compliance Y
Gemiddelde storingsinterval (MTTF) 1000000 uur
Werkbelasting-gegevenssnelheidslimiet 180 TB/jaar
NCQ (Native command queuing) Y
Halogeen vrij Y
24/7-werking Y
Advanced Format (AF) Y
Rotational Vibration (RV) sensoren Y
Schok-sensor Y
Toshiba Dynamic Cache-technologie Y
Toshiba Stable Platter-technologie Y
Temperatuurcontrole Y
Error Recovery Control (ERC) Y
Gemiddelde wachttijd 4.17 ms
Overdrachtsnelheid HDD-interface 6 Gbit/s
Buffergrootte opslagstation 256 MB
Component voor NAS
Soort HDD
Interface Serial ATA III
HDD rotatiesnelheid 7200 RPM
HDD capaciteit 12000 GB
HDD omvang 3.5 "
Energie Operating voltage 5 / 12 V
Stroomverbruik (lezen) 6.13 W
Stroomverbruik (schrijven) 6.13 W
Stroomverbruik (idle) 3.78 W
Eisen aan de omgeving Trillingen bij opslag 3 G
Trillingen, in bedrijf 0.75 G
Temperatuur bij opslag -40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf 0 - 65 °C
Gewicht en omvang Hoogte 26.1 mm
Diepte 147 mm
Breedte 101.85 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2021 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net