VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerTRU17325
Producent Trust
Part nummer 17325
Omschrijving Portable Cleaning Kit for iPad and touch tablets
EAN/UPC8713439173253
Gewicht 0,09 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
TRUST iPod accessoires
 


Product specificaties ***
Omschrijving Compact reinigingspakket voor iPad en aanraaktablets, inclusief harde hoes, reinigingsvloeistof en droogspons met zacht materiaal voor een schoon en streeploos resultaat
Compact reinigingspakket voor iPad en aanraaktablets, inclusief harde hoes, reinigingsvloeistof en droogspons met zacht materiaal voor een schoon en streeploos resultaat. Zorgt voor een effectieve verwijdering van stof, vlekken en vingerafdrukken, en biedt antistatische en antimicrobiële bescherming. Harde opberg- en transporthoes met penclip; ideaal voor mobiel gebruik. Compacte driehoekige droogspons met krasvrij microvezelmateriaal. 15 ml reinigingsvloeistof in handig spuitflesje dat absoluut veilig is voor uw apparaten. Ook geschikt voor andere mobiele apparaten met een aanraakscherm, zoals smartphones, iPhones, enz..
Technische details Inhoud Spray bottle with 15 ml cleaning fluid. Triangular dry pad. Storage & transport case. User's guide.
Afmetingen verpakking (BxDxH) 130 x 40 x 175 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2021 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net