VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerTTM1FL600259
Producent TomTom
Part nummer 1FL6.002.59
Omschrijving TT GO 6000LTE
EAN/UPC0636926084994
Gewicht 0,30 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 15.24 cm (6 ") (15 cm) 800 x 480 16:9, 16GB Flash, microSD, 300g
Speciale routeberekening voor vrachtwagens

Maak gebruik van aangepaste routes voor type, grootte, gewicht, lading en snelheid van jouw voertuig en maak je ritten efficiënter en sneller. Speciale routeberekening voor vrachtwagens maakt rijtijdberekening nauwkeuriger, voor een realistische aankomsttijd.1

Vooruit plannen met MyDrive

Bespaar op rijtijd door waar en wanneer dan ook een route vooruit te plannen met MyDrive. Pas ritten aan door je favoriete tussenstops toe te voegen en synchroniseer de route naar je trucknavigatie. Wanneer je in je vrachtwagen stapt, ben je helemaal klaar voor vertrek.

Lifetime TomTom Traffic

Heb je een levering op vrijdag om 17.00 uur? De meeste verkeersdrukte kan worden voorspeld en TomTom kan dit op zowel de snelwegen als provinciale wegen. Krijg een snellere route met het waanzinnig nauwkeurige TomTom Traffic gedurende de levensduur van je product. Zo kom je op tijd aan.

Lifetime Flitsers

Rijd relaxter omdat je weet waar in Europa vaste en mobiele flitsers staan, gedurende de levensduur van je product. Flitserwaarschuwingen op je TomTom-vrachtwagennavigatie geven je voldoende ruimte om op tijd langzamer te gaan rijden zodat je geen geld kwijt bent aan boetes.

Lifetime Maps voor vrachtwagens

Met lifetime vrachtwagenkaartupdates kun je zonder extra kosten de weg op met de meest recente kaarten voor efficiëntere routeplanning en nauwkeurige aankomsttijden. Download tot 4 vrachtwagenkaartupdates per jaar en voorkom ongewenste verrassingen tijdens je reis.

Inclusief SIM-kaart en data

Waar je transportroutes je ook naartoe brengen, blijf verbonden en profiteer van live TomTom verkeers- en flitserinformatie zonder extra datakosten. Je TomTom Trucker is inclusief SIM-kaart en data, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over roamingkosten, zowel in je eigen land als in het buitenland.

Navigatie voor meerdere voertuigen

4-in-1: met de navigatie voor meerdere voertuigen kun je je TomTom Trucker-navigatiesysteem in elk type voertuig gebruiken. Verander je profiel heel eenvoudig tussen vrachtwagen, auto, bus of bestelwagen voor het juiste type navigatie voor het voertuig waarin je rijdt.

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen van TomTom maken het eenvoudiger en veiliger om van rijstrook te wisselen. De functie laat je zien welke rijstrook je moet nemen om over ingewikkelde kruisingen of afritten op de snelweg te navigeren zodat je geen afslag meer mist. Zo voorkom je dat je plotseling van rijstrook moet wisselen, wat gevaarlijk kan zijn.

Speak & Go

Houd je handen aan het stuur en geef gesproken instructies aan je TomTom Trucker-navigatiesysteem. Er zijn meer dan vijftig stemopdrachten beschikbaar, inclusief het plannen van een reis of het invoeren van een adres. Regel je reizen met je stem.

Snel zoeken

Zoek snel een adres of locatie, van een lokaal benzinestation tot een supermarkt, waar je ook bent. Zodra je begint met typen, geven de intuïtieve zoekresultaten overeenkomende locaties weer. Vind je volgende bestemming sneller met Snel zoeken.

Click & Go-houder

Kies een houder die goed bij je vrachtwagen past; bevestig je TomTom Trucker-navigatiesysteem met een voorruithouder of een zware houder voor dashboardmontage voor optimale veiligheid en optimaal gemak. Bevestig en verwijder je navigatiesysteem eenvoudig met de unieke houder.
GPS-type Golf N
Truck N
Camper/caravan N
Fiets N
Motorfiets N
Vliegen N
Auto Y
Geocaching N
Outdoor N
Sport (fitness, hardlopen) N
Water N
Navigatie Herkenningspunten in 3D Y
Snel zoeken Y
Lifetime TomTom Traffic Y
Live service Y
Traffic Message Channel (TMC) Y
GPS-prestaties Antenne Internal
Kaart Map view opties 2D/3D
Voice maps Y
Kaart dekking All Europe
Inclusief mappen Y
Beeldscherm Oorspronkelijke beeldverhouding 16:9
Resolutie 800 x 480 Pixels
Ondersteuning voor plaatsing Horizontal
Widescreen Y
Touchscreen Y
Beeldschermdiagonaal 6 "
Geheugen Compatibele geheugenkaarten MicroSD (TransFlash)
Interne opslagcapaciteit 16 GB
Opslagmedia-type Flash
Netwerk Bluetooth N
Design Kleur van het product Black
Formaat Handheld/Fixed
Technische details Geavanceerde rijbaanbegeleiding Y
Speak & Go Y
Gewicht en omvang Hoogte 104.8 mm
Diepte 22.2 mm
Breedte 169.9 mm
Gewicht 300 g
Audio Ingebouwde luidsprekers Y
Radio Ondersteunde frequentiebanden N
Camera Ingebouwde camera N
Energie Levensduur accu/batterij 2 uur
Type stroombron Battery,Cigar lighter
Inhoud van de verpakking Snelstartgids Y
Batterijen meegeleverd Y
Meegeleverde kabels USB
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net