VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerTUSTET015EU
Producent Targus
Part nummer TET015EU
Omschrijving Platinum Universal Leather Case Black
  Targus Platinum Universal Leather Case (up to 15.4") / Carry Case Leather Black
Informatie
Taal NS
EAN/UPC5024442849800
Gewicht 2,31 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
TARGUS Targus Tassen Top-Loading
 


Product specificaties ***
Omschrijving Laptop Cases
De Platinum Universal Top Loading Case van Targus is een hoogwaardige leren tas die beschikt over talloze voorzieningen voor de veeleisende zakenman/vrouw. De Platinum Universal combineert stijl met duurzaamheid en is gemaakt van stevig leer en 1680D-nylon. De tas is ontworpen voor notebooks met een beeldscherm tot en met maximaal 15.6". Voorzien van het gepatenteerde Targus SafePort® Sling Protection System voor optimale bescherming van uw notebook. De tas beschikt tevens over een handig ritsbaar voorvak met twee houders voor visitekaartjes (een voor die van u en een voor die van uw zakenrelaties), 3 penlussen, opbergmogelijkheden voor media, sleutelclip, mesh-opbergvak en een opbergvak voor accessoires. Tevens is er een groot documentenvak met twee vakkenverdelers en een steekvak aan de achterzijde voorzien. En tot slot beschikt de tas ook nog over een kledingvak voor meerdaagse reizen.

Deze notebook-tas heeft ergonomisch ontworpen handvaten, een comfortabele ergonomische schouderriem, een uitneembaar etui, een verborgen zijvak met houder voor een drinkfles en een bagageriem voor bevestiging aan roltassen.
Capaciteit – Notebook-vak ontworpen voor notebooks met een beeldscherm tot en met maximaal 15.6"
Bescherming – Notebook-vak voorzien van gepatenteerd Targus SafePort® Sling Protection System voor optimale bescherming van uw notebook
Organisatie – Een kledingvak voor meerdaagse reizen. Notebook-vak met openritsbaar accessoirevak met houders voor visitekaartjes, 3 penlusjes, sleutelclip accessoirevakken en opbergvak voor media. Ritsbaar steekvak aan achterzijde voor het opbergen van documenten (fungeert tijdens het reizen als bagageriem)
Gemakkelijk transport – Voorzien van ergnomische handgrepen, een comfortabele ergonomische schouderriem en een bagageriem voor bevestiging aan roltassen.
Kleur Kleur van het product Black
Gewicht en omvang Afmetingen notebookvak 360 x 50 x 300 mm
Printercompartiment afmetingen (B x D x H) 430 x 60 x 360 mm
Gewicht 2300 g
Maximumafmetingen schermcompatibiliteit 15.4 "
Andere features Afmetingen (BxDxH) 430 x 180 x 360 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net