VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerVTCDBH18K0F022
Producent Videotec
Part nummer DBH18K0F022
Omschrijving Medusa Dome Behuizing Rookglas (DBH18K0F022)
  Medusa is de nieuwe trendsetter in de markt voor behuizingen t.b.v.speed domes en netwerk PTZ camera. Gemaakt uit een solidealuminium legering, garandeert het een uitstekende bescherming(IP66 factor) voor buitenshuis geplaatste camera en een optimaleslagvastheid dankzij het uit policarbonaat vervaardigde venster. DeMedusa is veel compacter dan de meeste andere dome behuizingen ende afmetingen van het taps toelopend ontwerp meten slechts 35cm tot22cm diagonaal.

Het gepatenteerde installatie systeem is innovatief en zeergebruikersvriendelijk, zowel ten tijde van de initile plaatsing alsbij service. Dankzij de opening aan de bovenzijde is de cameraeenvoudig in de behuizing aan te brengen en wordt een moeilijke enonhandige montage vermeden. Het interne camera bevestigingmateriaalis zodanig ontworpen dat de genstalleerde camera de curve van hetvenster nagenoeg parallel volgt en reduceert beeldvervorming toteen minimum. Het interne bevestigingmateriaal kan bovendien wordenafgesteld voor de verschillende merken en typen speed domes en PTZnetwerk camera.

De dome is standaard voorzien van zonwering en eenverwarmingselement met ventilator assistentie.

De Medusa behuizing is geschikt voor gebruik met o.a. AXIS 213,214, 215, 231D, 232D en 233D; Panasonic BB-HCM381, WV-NS202,WV-CS954; Sony SNC-Z25 en SNC-RZ50. Het te gebruiken interne camerabevestigingmateriaal is afhankelijk van het specifieke merk enmodel camera en de te gebruiken power supply en is daarom eenaparte aankoop.
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 5,50 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
VIDEOTEC Medusa Dome behuizing
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net