VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerVTCDBH24K0F028
Producent Videotec
Part nummer DBH24K0F028
Omschrijving Dome Behuizing Transparant
  Discrete surveillance Dome behuizingen maken videomonitoring mogelijk terwijl de camera aan het zicht onttrokken isen gaat slechts ten koste van n diafragma. De behuizingen kunnenzowel binnen als buitenshuis worden toegepast op bijv. luchthavens,supermarkten, winkelcentra, scholen, enz. Er is een grotehoeveelheid opties beschikbaar voor montage aan plafonds, wanden enmasten.

DBH24K Dome behuizing met transparante bubble voor PTZ NetworkCameras. Kleur: Zwart. IP65 beschermingsgraad.

Sferische behuizing met een kleine diameter geconstrueerd uitkunststof voorzien van een plexiglas bubble. Het speciale ontwerpbootst een normale verlichting armatuur na en valt daardoor nietop. De eenvoudig te installeren DBH24K kan plaats bieden aan 1/2',1/3' en 1/4' camera met fixed focus of met een kleine zoom; demeeste high speed domes; en verschillende merken en modellen PTZnetwerk camera. Met de optionele montage middelen kan debehuizing aan een plafond, wand of een mast bevestigd worden. Dekabels worden door deze montage opties geleid zodat er geen kabelszichtbaar (en kwetsbaar!) zijn.

LET OP: Een Videotec Dome behuizing Adapter isvereist voor de interne montage van de camera. Deze adapter iscamera merk en model afhankelijk en moet apart besteld worden.
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 4,90 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
VIDEOTEC DBH24 Dome behuizing
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net