VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerVTCDCZ
Producent Videotec
Part nummer DCZ
Omschrijving Universeel USB keyboard / Joystick / Jog Shuttle / 38 keys
  De Videotec DCZ is een universeel en innovatief keyboard metjoystick voor gebruik in PC-gebaseerde Video Managementapplicaties.

Het keyboard bezit een jog shuttle, een joystick, 38 backlitknoppen en een alarm buzzer. Integratie met controle systemen iseenvoudig d.m.v. basis programmeer technieken waar geen SDK voornodig is. De gewenste functies van het keyboard zijn slechtsafhankelijk van de betreffende applicatie.

Het DCZ keyboard kan direct gebruikt worden met bestaandetoepassingen en emuleert een HID joystick met 4-assen en 24knoppen. Het DCZ keyboard wordt via USB op een PC aangesloten enkan coexisteren met standaard keyboard, muis en joystick.

Het intuitieve gebruik van het keyboard kan worden vergroot envereenvoudigd m.b.v. sjablonen die over het knoppenpaneel geplaatstkunnen worden. Deze sjablonen kunt u zelf bedrukken met tekst oficonen, blanco sjablonen worden met het keyboard meegeleverd.Tevens worden transparante sjablonen meegeleverd om uw bedrukteexemplaren te beschermen tegen vuil en vlekken.

Het keyboard kan 180 graden gedraaid worden zodat de joystick enjog shuttle comfortabel beschikbaar staan aan zowel rechts- alslinkshandige operators.

  • Innovatief keyboard voor Video Management applicaties
  • Compleet met joystick en jog shuttle
  • 38 backlit knoppen
  • USB aansluiting
  • Eenvoudig in gebruik en installatie
  • Functies worden bepaald door de applicatie
  • Voor rechts- en linkshandige bediening
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net