VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerVTCHPV42K1A000
Producent Videotec
Part nummer HPV42K1A000
Omschrijving VERSO 420mm Camera behuizing met zonnedak en verwarming
110/230VAC
  De Videotec Verso buitenbehuizing is een innovatieve en flexibeleoplossing voor de plaatsing van netwerk video cameras in vochtigeof koude omgevingen en kan dankzij de vandalisme-bestendigeeigenschappen ook in andere sitiuaties worden gebruikt.

De behuizing is gemaakt van polycarbonaat en is daarom veel lichtert.o.v. stalen of aluminium behuizingen en bovendien goedkoper. Erzijn vele optionele accessoires beschikbaar voor de montage aanmuren, plafonds of aan masten. Die accessoires zijn op dezebehuizing afgestemd eenvoudig te monteren.

De Verso behuizing heeft een IP66 beschermingsfactor hetgeen voorstofdicht staat en tegen zware regenval bestendig is. De behuizingheeft klasse IK10, een factor die de slagbestendigheidaangeeft.

In de standaard configuratie kan de behuizing gebruikt worden intemperaturen van -20 tot +40 Celsius. Met de optionele blower kitkan dit worden vergroot naar -20 tot +45 Celsius.

LET OP: Power supply en montage materiaal apart bestellen!
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 1,85 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
VIDEOTEC Verso behuizingen
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net