VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerWACCTH300E
Producent Wacom
Part nummer CTH-300E
Omschrijving Bamboo pad green
EAN/UPC4949268618328
Garantie 360 (mnd)
Gewicht 0,36 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Bamboo Pad (Wireless), parelwit / groen
De Bamboo® Pad is een touchpad met een digitale pen.

De nieuwe Bamboo Pad biedt de mogelijkheid om in besturingssystemen zoals Windows® 8 met aanrakingen en gebaren intuïtiever en handiger te navigeren dan met een gewone muis. Dankzij de bijzonder smalle vormgeving is de touchpad ergonomisch en gebruiksvriendelijk, zodat deze probleemloos uren achter elkaar kan worden gebruikt.

Maar wat de Bamboo Pad bijzonder maakt, is de bijbehorende digitale pen, die zeer handig is als je in je niet-digitale leven een pen wilt gebruiken in plaats van je vinger. Bijvoorbeeld om snel aantekeningen en krabbels te maken of om teksten te markeren en te annoteren. Met slechts enkele penbewegingen kun je zaken zoals e-mails een persoonlijke touch geven door handgeschreven tekst, een met de hand getekende smiley of andere aangepaste details toe te voegen. Bovendien kun je je presentaties verfraaien met visuele informatie die je met de hand hebt toegevoegd, zodat ze extra opvallen.

Het instellen van de Bamboo Pad is net zo eenvoudig als het bedienen ervan: dankzij plug-and-play-technologie is geen installatie vereist op Windows 7 en Windows 8. Op www.wacom.com is een stuurprogramma voor het besturingssysteem Mac OS X verkrijgbaar.

De draadloze versie van de Bamboo Pad biedt optimale flexibiliteit, want door het gebruik van een radiofrequentieverbinding (RF) is geen kluwen kabels vereist. Daarnaast kun je kiezen uit een scala aan kleuren: probeer eens metallic grijs met zwart, of parelwit met frisse kleuraccenten in blauw, groen of paars.
Technische details Aansluiting USB
Verbindingstechnologie Wireless
Kleur Kleur van het product Green, White
Besturingssysteem/software Compatibele besturingssystemen - Windows 7 / 8
- Mac OS X 10.7
Gewicht en omvang Afmetingen (BxDxH) 141.4 x 166.5 x 4.5 mm
Energie Batterijtype AAA
Ondersteund aantal batterijen 2
Batterijen meegeleverd Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net